Jang Nara anunță că se căsătorește!

Jang Nara Announces Marriage

Actrița Jang Nara se căsătorește!

Pe 3 iunie, Jang Nara a anunțat, pe site-ul ei oficial, că se va căsători în curând cu iubitul ei, care nu e celebritate și este cu șase ani mai tânăr decât ea. Mesajul întreg al actriței e mai jos:

„Am știri personale dar fericite pe care vreau să vi le spun.

Mă căsătoresc!

După doi ani de întâlniri cu iubitul meu, care lucrează în domeniul video, noi am promis să devenim parteneri pe viață! M-am îndrăgostit de zâmbetul lui frumos, inima lui bună și sinceră, și, mai mult de toate, de modul în care e sincer și își dedică inima în munca lui. Faptul că voi petrece viața alături de o persoană minunată cum e el mă face atât de fericită că nici nu pot cere mai mult, și mi-am dorit să împărtășesc bucuria mea cu voi toți, care sunteți foarte prețioși pentru mine!

Vom trăi în bucurie, în fericire și cu bunătate (împreună)!

Se pare că era doar ieri când am debutat, având nimic special, dar a trecut atât de mult timp de atunci. Vă mulțumesc din suflet că ați avut grijă de mine, că m-ați susținut și că ați rămas cu ochii pe mine pentru o lungă perioadă.

Plănuiesc să vă salut cu un proiect nou imediat după nuntă, deci lucrez din greu și pentru pregătiri! Voi deveni o actriță care depune tot efortul în orice moment, cu inima plină de recunoștință.

Îmi pare rău că nu pot oferi detalii despre logodnicul meu, pentru că sunt îngrijorată – el nu e o celebritate – să nu să se simtă inconfortabil la muncă din cauza mea. Cer generos să mă înțelegeți.

Vă mulțumesc mereu!”

Felicitări noului cuplu!

sursa: soompi

Publicitate

Un gând despre „Jang Nara anunță că se căsătorește!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s