5 rețete coreene pentru gurmanzi

Mukbangul (persoanele care se filmează mâncând o cantitate imensă de mâncare) este ceva popular în cultura coreeană și chiar câțiva idoli sunt cunoscuți pentru că sunt gurmanzi.

Mai jos avem 5 preparate create de idoli care sigur îți vor satisface pofta!

1. Rețeta de ramen a lui Mark din GOT7: Nimic nu poate merge rău cu un bol de ramen și  tteokbokki. Combinația dintre sărat și picant este perfectă, mai ales pentru persoanele care adoră acest mix de gusturi.

2. Rețeta de cereale cu piersici a lui Park Na Rae: uită de smoothie-ul pe care îl bei în fiecare dimineață; Cerealele cu piersici ale lui Park Na Rae sunt cel mai bun lucru cu care să-ți începi ziua.

3. Rețeta de orez a lui Jaemin din NCT: Toată lumea știe rețeta de orez cu somon de pe TikTok, dar Jaemin din NCT ne-a introdus cu mult înainte un preparat delicios. Acesta este o combinație de maioneză cremoasă amestecată cu orez cald  și salam deasupra.

4. Rețeta de pâine prăjită cu ou a Yunei din ITZY: Dacă nu știi ce ar trebui să pui pe felia de pâine prăjită, atunci Yuna are răspunsul potrivit. De ce să nu pui ce vrei pe ea și să o faci chiar mai bună decât era? Adaugă omletă sfărmițată desupra, dar nu înainte de a pune untul de arahide pe jumătate din felia de pâine, iar pe cealaltă pui un strat de gem de căpșuni. Această combinație poate părea ciudată, dar gustul duceag se împletește cu cel sărat, încântându-ți papilele gustative.

5. Rețeta de pizza a lui Lee Hyo Ri: Cine ar fi crezut că ciocolata pe pizza va fi ceva delicios? Nu poți da greși când alegi combinația de ciocolată și unt de arahide și cu niște migdale crocante deasupra. Acesta este mâncarea preferată pentru cei ce adoră dulcele.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s