CLASS:y dezvăluie secretul antrenamentelor: „10 runde de practică, 10 minute de pauză”

Upcoming Girl Group CLASS:y Rejects All Love Calls — Here's Why | KpopStarz

Trupa începătoare CLASS:y a dezvăluit secretul regimului lor de antrenamente care ele speră să le facă diferite de alți idoli. Acest secret este „10 runde de practică, 10 minute de pauză”.

CLASS:y a debutat la începutul lunii mai, și continuă să capteze atenție pentru abilitățile lor vocale în ciuda faptului că sunt tinere și începătoare.

Pe data de 3 iunie, grupul a dezvăluit un videoclip cu coregrafia noii melodii „CLASSY” pe contul de YouTube. Diferit de videoclipurile cu coregrafie obișnuite, în care muzica cântă în regim AR (pre-înregistrat), acesta a fost filmat cu muzica MR, care conține doar 10% din voci. În ciuda coregrafiei ce culege energie, fetele au reușit să cânte versurile de vocal și rap la un nivel impresionant.

Potrivit agenției idolilor, CLASS:y ia o pauză de doar 10 minute după ce perfectă evoluția de 10 ori, arătând efortul depus în timpul antrenamentelor.

Când acest videoclip a fost publicat, internauții au lăsat comentarii lăudând idolii: „E MR dar sună de parcă e AR”, „Instrumentalul e doar o acompaniere” și „Videoclip care arată cum se mănâncă un CD” și altele.

Priviți noul videoclip mai jos și spuneți ce credeți!

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s