Fanii japonezi sunt dezamăgiți de tratamentul pe care Yuta l-a primit în timpul turneului japonez al trupei NCT 127

NCT 127 a început turneul japonez „NEO CITY: JAPAN THE LINK”!

Grupul a început turneul la Vantelin Dome Nagoya pe 22 mai, iar recent a terminat cu bine show-ul de două zile la Tokyo Dome pe 28 și 29 mai, adunând peste 100 000 de fani. Ultima parte a turneului va avea loc în Osaka, la sfârșitul lunii iunie, deci, până atunci, membrii grupului au revenit în Coreea de Sud, în timp de Yuta a rămas să petreacă timpul în țara de baștină.

Între timp, show-ul de la Tokyo Dome din 28 mai a fost difuzat live pe WOWOW pentru fanii japonezi și pe Beyond Live pentru fanii internaționali. Fanii au observat un lucru ieșit din comun la sfârșitul concertului, în timp ce idolii spuneau la revedere fanilor. În timpul acestui segment, fiecare membru a avut un moment solo cu camera de filmat, fiecare cu excepția lui Yuta, care nu a apărut deloc în acest segment.

Fanii care au observat această scenă nu și-au putut ascunde surpriza, lăsând comentarii precum: „Cum au putut ei să facă una ca asta în țara lui de baștină Japonia?”, „Am întors spatele la cum ei îl tratează în Coreea dar cum de au putut ei să-l ignore și în Japonia?”, „SM încearcă să găsească un semn de la răspunsul fanilor, nu-i așa?”, „Au făcut-o intenționat?”, „Ironic cum ei doresc să debuteze NCT Tokyo în timp ce îl tratează pe Yuta astfel”.

Ce credeți despre această situație?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s