Top 10 actori preferați de pe Netflix

About Netflix - Homepage

Netflix a devenit cel mai vizitat și preferat site pentru iubitorii de drame coreene, iar datorită popularității lor sunt adăugate tot mai multe seriale pe acestă platformă.

All About, un site media japonez, a creat un poll cu numele „Cei mai preferați actorii coreeni de pe Netflixunde cum ați ghicit, internauții au trebuit să-și voteze actorii preferați. Mai jos aveți top 10!

10) Kim Soo Hyun

Kim Soo Hyeon (1988)

Drama care l-a făcut să devină popular pe Netflix a fost „It’s Okay Not To Be Okay”. Înainte de asta, Kim Soo Hyun era deja cunoscut pentru rolurile sale din „The Moon Embracing The Sun” și  „My Love From The Star”.

9)  Park Bo Gum

Cu aparițiile sale în diferite drame, precum „Reply 1988”, „Encounter”, și cea mai recentă dintre toate, „Record of Youth” de pe Netflix, Park Bo Gum și-a construit imaginea de „iubitul preferat de toată lumea”. Suprinzător, drama „Encounter” este favorita publicului japonez și apare constant în top 10 drame de pe Netflix Japonia.

8) Cha Eun Woo

Cha Eun-woo

Când vine vorba de Cha Eun Woo, toată lumea este de acord că drama care i-a dus popularitate este „True Beauty”. Înainte de rolul din „True Beauty”, chipeșul artist a mai jucat și în „My ID Is Gangnam Beauty”, unde a primit destul de multă atenție.

7) Lee Min Ho

Lee Min-ho on 'Pachinko' Character Hansu for Apple TV+ – WWD - Quick Telecast

Faima lui Lee Min Ho în Asia este binecunoscută, la fel și dramele sale populare. Din această cauză, chiar dacă „The King: Eternal Monarch” nu a avut un succes atât de mare în Coreea, pe Netflix lucrurile au stat altfel. De asemenea, dramele „The Heirs” și „Legend of the Blue Sea” sunt destul de populare pe Netflix.

6) Song Joong Ki

Cu o capodoperă ca „Vincenzo” în colecția sa de drame, nu există ca Song Joong Ki să nu fie inclus în acestă listă. La început, mulți au crezut că rolul de șef de mafie este prea mult, dar Song Joong Ki a dovedit tuturor că este actorul perfect pentru glumețul și durul Vincenzo. Song Joong Ki se va reîntoarce în 2022 cu serialul „The Conglomerate’s Youngest Son” care va fi difuzat și pe Netflix.

5) Nam Joo Hyuk

Image

Nam Joo Hyuk are o mulțime de drame populare disponibile pe Netflix și anume „The School Nurse Files” și „Start Up”, dar drama lui cea mai populară de pe Netflix este cu siguranță „Twenty Five, Twenty One”.

4) Song Kang

Song Kang Profile, Facts & Filmography - karchives

Song Kang chiar este numit și „fiul Netflix-ului”, deoarece toate dramele sale populare sunt pe această platformă. De la „Love Alarm”, „Sweet Home”, „Navillera”, „Nevertheless” până la cea mai recentă dramă a sa, „Forecasting Love and Weather”, Song Kang și Netflix au fost mereu inseparabili. De la interpretarea unui personaj ce flirta fără ocolișuri, atractiv din „Nevertheless” la un băiat drăguț în „Forecasting Love and Weather”, popularitatea lui Song Kang este în continuă creștere.

3) Gong Yoo

Cu toate că ultimul serial al lui Gong Yoo de pe Netflix, „The Silent Sea”, nu a devenit hit, acesta este unul dintre cei mai iubiți actori de pe Netflix Japonia, datorită dramei „Goblin”. Deși această dramă a fost difuzată acum 6 ani, popularitatea sa încă este foarte mare. Când „Goblin” a devenit disponibilă prin intermediul Netflix, a intrat rapid în topurile din mai multe țări.

2)  Hyun Bin

Hyun Bin parents' information will make you surprise! - Xenews.net

Hyun Bin s-a clasat pe locul 2, datorită dramei celei mai populare de pe Netflix, „Crash Landing On You”. Serialul este un hit masiv care nu numai pentru că a obținut ratinguri de top, dar și pentru popularitatea globală datorată firului narativ și, mai ales, chimiei dintre Hyun Bin și Son Ye Jin.

1) Park Seo Joon

Itaewon Class” Actors Discuss Reasons For Drama's Popularity, Park Seo Joon Warns Against Copying His Hairstyle, And More - KpopHit - KPOP HIT

Cel mai iubit actor de pe Netflix Japonia este Park Seo Joon. De la dramele „She Was Pretty”, „What’s Wrong With Secretary Kim?” până la „Itaewon Class”, Park Seo Joon a primit  în mod constant multă apreciere din partea publicului japonez mulțumită talentului și șarmului său irezistibil.

Care este actorul vostru preferat?

sursa: kbizoom

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s