Suzy despre rolul din „Anna”: „Personaj norocos ca actriță”

Suzy promite publicului să arate „o nouă latură a unui personaj pe care nu-l poți întâlni cu ușurință”.

Suzy a aceeptat noua provocare de actorie cu serialul Coupang Play „Anna”. Pe 7 iunie, cei de la Coupang Play au lansat câteva fotografii de la filmările „Anna” . Acestea arată cum Suzy, o adolescentă în uniformă școlară, evoluează la 20 de ani și mai apoi la 30 de ani.

„Anna” este povestea unei femei care începe să trăiască o viață complet diferită spunând o mică minciună. Drama bazează pe romanul „Străin intim” al autorului Jeonghan-ah.

Suzy o joacă pe Anna. personajul principal al intrigii, fapt care reprezintă o provocare inedită și nouă pentru vedetă, mai ales pentru că a trebuit să își prezinte personajul în diferite etape ale vieții.

Anna

Suzy a spus: „Este un personaj diferit pe care nu îl poți întâlni cu ușurință ca actriță. Deoarece (linia emoțională a personajului) este o caracteristică a acestei lucrări, vă voi arăta o nouă latură a mea prin „Anna””.

„Anna” a fost scris și regizat de Lee Joo-young din „Single Rider”. Pe lângă Suzy, în K-Drama apar și Jung Eun Chae, Kim Jun Han și Park Ye Young.

„Anna” va fi lansat pe Coupang Play, pe 24 iunie.

 

Sursa1

Sursa2: hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s