Lee Hong Ki din FT Island a explicat de ce el și D.O. din EXO au avut emoții la nunta lui Park Shin Hye și Choi Tae Joon

FTISLAND’s Lee Hong Ki Shares Why He And EXO’s D.O. Got Nervous At Park Shin Hye And Choi Tae Joon’s Wedding

Unul din cei mai buni prieteni ai lui Park Shin Hye și Choi Tae Joon, Lee Hong Ki din FT Island a cântat împreună cu D.O. din EXO la nunta cuplului, însă cu multe emoții. Aflați motivele puțin mai jos.

Cântărețul și actorul a apărut ca invitat în episodul din 8 iunie al emisiunii „Radio Star” de la MBC, unde a povestit despre o evoluție incredibilă pe care a susținut-o recent.

Lee Hong Ki a explicat că, deși de obicei nu devine nervos înainte de spectacole, a devenit atipic agitat înainte de a cânta la nunta lui Park Shin Hye și Choi Tae Joon din ianuarie: „Recent am cântat o melodie de felicitare la nunta lui Park Shin Hye”, a spus Lee Hong Ki. „De fapt, am fost cu mama mea, pentru că mama mea este prietenă cu mama lui Shin Hye și cu mama lui Tae Joon [de când eram copii actori]”.

„Există o melodie pe care am cântat-o ​​pe OST pentru drama lui Park Shin Hye „Heirs” numită „I’m Saying” și are note extrem de înalte”, a continuat el. „Chestia este că de obicei nu-mi încălzesc vocea nici înainte de a cânta la spectacole muzicale, dar mi-am dat seama că va trebui să mă încălzesc de data asta. Pentru că erau atât de multe celebrități acolo. Arăta ca o ceremonie de decernare de premii.”

 

Cu toate acestea, nu doar Lee Hong Ki a fost nervos privind mulțimea de invitați de top prezenți la nuntă: „Din păcate, am fost primul care a cântat”, și-a amintit el. „Dar din fericire, al doilea cântăreț care i-a felicitat a fost Kyungsoo (D.O.)… și tocmai când eram gata să cânt, m-am uitat în spatele meu și Kyungsoo tremura și el de emoție. Am găsit mângâiere în asta și am făcut tot posibilul să cânt bine.”

Vedeți mai jos un scurt clip cu Lee Hong Ki cântând „I’m Saying” la nunta lui Park Shin Hye și Choi Tae Joon! (Înregistrările de la nuntă încep la minutul 1:46 în videoclip.)

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s