„Justice for Lucas”: fanii NCT sunt furioși pe SM după ce contul acuzatorului a fost vândut unui influencer


              'Justice for Lucas': NCT fans furious at SM after accuser's account sold to influencer

„Justice for Lucas” a dominat trendurile pe Twitter. Fanii pun la îndoială validitatea afirmațiilor acuzatorului inițial al lui Lucas după ce contul folosit pentru a răspândi zvonurile este vândut unui influencer.

Se pare că s-ar putea să ajungem la sfârșitul scandalului întâlnirilor și a manipulării emoționale de care este acuzat Lucas. A existat multă indignare după ce fanii NCT au observat că contul de Weibo al primului acuzator care răspândise zvonuri despre viața amoroasă a lui Lucas a fost vândut unui influencer.

Idolul chinez K-pop a fost implicat într-un scandal complicat la jumătatea anului 2021, patru presupuse foste iubite  susținând că le-a manipulat emoțional, le-a folosit banii și le-a înșelat. Fanii l-au abandanat și la ei (în parte) în urma unor speculații despre agresiune sexuală, deși acest lucru nu a fost menționat în acuzațiile inițiale.

În loc să admită sau să nege zvonurile, SM Entertainment și Lucas și-au cerut pur și simplu scuze, iar membrul WayV a fost pus în așteptare. În timp ce fanii au sperat că între timp scandalul său va fi rezolvat, agenția lui a tăcut în această privință. Dar, în ultimele luni, au existat indicii din partea membrilor NCT și WayV, precum și a lui Lucas însuși, care ridică întrebări pe internet dacă acesta va reveni în sfârșit, mai ales după povestea din aceste zile.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s