Kim Young Dae va juca în prima lui K-drama istorică: „Joseon’s Ban on Marriage”

Kim Young Dae acceptă un nou tip de rol în 2022, acela de rege tragic.

După ce a fost în discuții pentru rolul principal al K-Dramei, Kim Young Dae a acceptat oficial oferta de a juca rolul prințului moștenitor devenit rege al Joseon.

De la rolul de vedetă de top din „Shooting Stars”, steaua în devenire se transformă în conducătorul din Joseon pe nume Regele Lee Heon în „Joseon’s Ban on Marriage”. Viitoarea K-Drama istorică urmărește povestea moștenitorului tronului a cărui iubită soție a murit în timpul domniei sale ca prinț moștenitor.

După șapte ani, din cauza pierderii unei persoane dragi, el nu a putut merge mai departe cu ușurință, în ciuda faptului că familia regală și guvernul l-au împins pe Rege să se recăsătorească. Drept urmare, națiunea a implementat un edict „geumhonryung” care înseamnă practic interdicția de a se căsători impusă tuturor femeilor singure, cât timp regele Lee Heon rămâne singur.

Cu toate acestea, viața lui se transformă când cunoașteo femeie pe nume Ye So Rang. Ea  susține că spiritul regretatei sale soții trăiește în ea.

Alături de Kim Young Dae, din distribuția „Joseon’s Ban on Marriage” face parte Park Ju Hyun din „Love All Play” în rolul lui Ye So Rang.

În plus, îi vom putea vedea și pe Kim Woo Seok, Giriboy și  Minju din IZ*ONE, ce li se vor alătura ca personaje secundare.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s