10 vedete care au pozat în lenjerie intimă

I-ai văzut îmbrăcați obișnuit, în costume de baie și chiar în îmbrăcăminte de designer, dar punem pariu că nu i-ai văzut niciodată așa!

Este atât de rar ca vedetele să se dezbrace și să pozeze îmbrăcte  doar cu lenjerie intimă în zilele noastre, dar acești bărbați curajoși au fost suficient de îndrăzneți încât să participe filmări pentru diverse reviste și mărci de îmbrăcăminte pentru bărbați, cum ar fi Calvin Klein, Giorgio Armani și multe altele. Și nu numai!

Mai jos îi veți găsi pe Gong Yoo, Rain,  Jay Park, Siwon, Lay Zhang și mulți alții.

Vă invităm să vă uitați la galeria de mai jos și vedeți cum s-a remarcat fiecare dintre ei în lenjeria intimă. În afară de abdomenele sculptate pe care trebuie să le vedeți cu toții, vă invităm să apreciați îmbrăcămintea care a definit aspectul fiecăruia dintre ei. 

Hwanhee din dou-ul R&B Fly To The Sky

Acesta a ajuns la vârsta de 39 de ani. În urmă cu ceva timp, el a pozat pentru o ședință foto pentru revista DAZED. Brandul pe care l-a afișat? Calvin Klein!

 

Nichkhun din 2PM

Nichkhun a pozat îmbrăcat în Giorgio Armani pentru revista ARENA.

Jay Park

Jay Park a purtat și el lenjerie intimă de la Calvin Klein, pentru un pictorial DAZED, artătându-și încrezător tajuajele sale faimoase.

Siwon din Super Junior 

Comparat cu imaginea lui actuală de oppa așezat, Siwon era mult mai agitat și provocator în trecut.

Gikwang din Highlight

Scopul unui pictorial în revista Mens Health este acela de a arăta un corp sănătos, însă în pictorial Gikwang își dezvăluie și lenjeria neagră.

Lay din EXO

Idolul a devenit ambasador pentru numeroase branduri de lux ca Valentino, Balenciaga și, din nou, Calvin Klein, pentru care a fost realizat și pictorialul extrem de colorat de mai jos:

Rain

Atitudinea încrezătoare a lui Rain din pictorialul Calvin Klein arată cât de îndrăzneț era acesta în tinerețe.

Gong Yoo

Nu vă speriați, tatuajele din pozele de mai jos erau temporare. Actorul a mărturisit la vremea respectivă (pentru Soompi) că era cât pe ce să își facă tatuaje definitive, dar că tatuajele pentru pictorialul Calvin Klein l-au calmat.

DAWN

Dawn nu a pozat pentru un simplu pictorial Calvin Klein. După cum puteți vedea, imaginea lui a apărut pe un panou uriaș și în magazinele din Seul. Mai mult, el a pozat pentru pictorial împreună cu iubita lui, HyunA.

HyunA x Dawn couple it up in their latest pictorial for Calvin Klein  Underwear 2020 F/W season

Wonho

Wonho este cle mai puțin timid și se dezbracă și pentru pictorialele Calvin Klein, dar și pentru amuzamentul său și al fanilor, postând pe Instagram poze și mai revelatoare decât pictorialul CK de mai jos, după cum puteți vedea. Dealtfel, este un obicei al lui să poarte haine comode, așa că vă puteți aștepta să îl vedeți în boxeri și la aeroport:

SBS Star] MONSTA X WONHO Shows up at the Airport Only with His Underwear?

wonho-fxxk.tumblr.com - Tumbex

ImageAvem și un supliment cu Tom Ford: 

900+ Wonho babybunny for meee ideas in 2022 | monsta x wonho, monsta x, won  ho

 

Surse: metro.style, Pinterest

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s