JTBC va lansa un nou program de audiție cu grupuri de idoli care au mai debutat ca participanți

JTBC Unveils New Idol Survival Program Featuring Male Idol Groups That Have Debuted

JTBC va lansa în curând un nou program de audiție la nivel global!

În data de 20 iunie, JTBC a lansat două teasere prin care invită orice grup de băieți care a debutat să aplice ca participanți în noul program de audiție numit „PEAK TIME”. Prin cadrul acestui program, se dorește oferirea unor oportunități pentru idolii care au fost afectați de pandemie sau care nu sunt la fel de cunoscuți din cauza unor pauze îndelungate sau grupuri care au suferit schimbări drastice de membri, ori tineri care doresc să-și dezvăluie talentul.

Emisiunea va fi produsă de către creatorii „Sing Again” și este unică prin faptul că va fi primul program de audiție care va avea echipe în competiție. Potrivit echipei de producție, experții în domenii relevante, cum ar fi producția, interpretarea și regia vizuală vor asista echipele participante. Concurenții vor primi îndrumare detaliată din partea persoanelor cu experiență.

Orice grup k-pop masculin care a debutat este eligibil să aplice, iar aplicațiile sunt acum acceptate prin intermediul site-ului oficial al show-ului și a conturilor de pe rețele de socializare. Programul va fi difuzat în prima jumătate a anului 2023.

 
 

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s