Top 10 cărți asociate cu artiștii tăi favoriți

S-a gândit vreodată șoarecele de bibliotecă din tine ce cărți reprezintă grupurile k-pop preferate?  Dacă da, iată 10 cărți bazate pe artitii tăi preferați!

1)   GOT7:

GOT7 este unul dintre cel mai amuzante grupuri din k-pop. La fiecare show la care membrii au fost invitați, chiar și între ei, știu foarte bine cum să destindă atmosfera și să se simtă bine. Glumesc încontinuu, fac poante și au o personalitate grozavă.  La fel, cartea „Dial A for Aunties” descrie viața lui Meddelin Chan, care devine haotică după ce cele patru mătuși asiatice ale sale vin să o salveze dintr-o situație foarte încurcată.

2)  EXO:

EXO a făcut furori încă de la debut, cu conceptele unice și pline de magie. „Illuminae” este seria de cărți care te va captiva cu siguranță. Acțiunea are loc în anul 2575 și se axează pe un război spațial, unde două corporații mari încearcă să cucerescă o planetă.

3) IU:

IU este cunoscută pentru talentul muzical și iubirea pentru muzică, la fel ca Mia din „Dacă aș rămâne”. O violoncelistă de 17 ani, Mia este pe drumul ei de a deveni cunoscută în lumea muzicii. Însă, un singur accident îi schimbă întreaga viață, provocând-o să își regăsească sinele prin muzică, iubirea și prietenii.

4)  BTS:

Prietenia și iubirea dintre membrii BTS sunt prețuite de toți. Deși au fost perioade cu suișuri și coborâșuri, membrii BTS au stat împreună, astfel că legătura lor a devenit mai puternică. Seria de cărți „Clubul de carte secret al domnilor”, se concentrează pe relațiile din grupurile de prieteni, precum atleți sau vedete care se unesc din nou pentru a rezolva problemele legate de dragoste.

5) ITZY:

Membrele ITZY au făcut senzație încă de la început câștigând titlul de „girl crush.” Conceptele neînfricate și coregrafiile complexe se potrivesc perfect cu Celeana Sardothien, protagonista seriei „Tronul de Cleștar”. Aceasta este o asasină periculoasă care trăiește într-un ținut fără magie și unde sângele și teroarea domnește peste el. În timp ce încearcă să își ducă la bun sfârșit misiunile, nimeni nu spune că ea n-ar trebui să se îmbrace în haine sclipitoare și de bun gust, nu-i așa?

6) MONSTA X

Este cu adevărat un joc unde doar cei puternici supraviețuiesc. Trupa a fost creată prin intermediul show-ului de supraviețuire NO. MERCY, unde membrii MONSTA X au trebuit să lupte pentru a ajunge în vârf. Nu a fost ușor, dar au reușit. Ține minte. Supraviețuiește. Fugi. Acesta e mesajul transmis celor care sunt prinși în Glande, un labirint care se schimbă mereu. Mai mulți tineri își riscă viețile în seria „The Maze Runner”. Odată ce ai intrat, singura cale de a supraviețui este să scapi.

6) MONSTA X:

Creat prin show-ul de supraviețuire „NO. MERCY.”, membrii MONSTA X au trebuit să se lupte pentru a ajunge în trupă. Nu a fost ușor, dar ei au reușit.

Aminteste-ți. Supraviețuiește. Fugi. Acesta este mesajul pe care seria de cărți „Labirintul” o prezintă în volumele ei. O mulțime de băieți tineri și o fată își riscă viața pentru a înfrunat peimejdiile ce pândesc la tot pasul. Odată ce intri acolo, nu mai poți ieși. 

7)  BLACKPINK:

BLACKPINK este unul dintre grupurile unice, datorită membrelor sale. Avem o membră din Noua Zeelandă, una din Thailanda, una din Coreea de Sud și una din Australia. Fiecare are o personalitate diferită și unică, iar acest aspect le face pe fete să strălucească și mai puternic. Deși fiecare carte din seria „Cronicile lunare” are în centru protagoniste diferite, autorul a reușit să îmbine poveștile lor, creând astel o serie populară.

8)  Holland:

Fiind primul artist k-pop care a recunoscut că este gay, Holland, își arată suportul pentru comunitatea LGBTQ+, iar într-o țară atât de conservativă precum, Coreea de Sud, curajul lui este de apreciat. „Felix Ever After” este o poveste ce are ca teme principle – identitate unei persoanei, comunicarea, relațiile și iubirea de sine.

9)  APINK:

Poate că este datorită debutului cu concept de școlărițe, dar membrele APINK au aura cărților din seria „Tuturor băieților pe care i-am iubit”. Lara Jean, este o adolescentă care scrie scrisori de dragostete tuturor băieților pe care i-a plăcut. Însă într-o zi află că toate scrisorile neexpediate au fost trimise la acei băieți, astfel că acum are o mulțime de admiratori care încercă să-și de-a seama ce sunt cu aceste scrisori.

10) Sunmi:

Potrivindu-se cu melodia sa, „24 hours„, seria de cărți,  „Everless” se axează pe Jules, o alchimistă care luptă împotriva timpului. Timpul este cea mai importantă valută în acestă lume; timpul determină durata unei singure vieți.

Care sunt cărțile voastre favorite și cu ce artist k-pop le asociați?

 

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s