Agenția lui Nam Joo Hyuk neagă acuzația de hărțuire școlară + anunță măsuri legale drastice

Nam Joo Hyuk’s Agency Denies School Bullying Allegation + Announces Strong Legal Action

Agenția lui Nam Joo Hyuk a lansat o declarație în care neagă zvonurile de hărțuire școlară.

Recent, o persoană care susținea că a urmat același liceu ca Nam Joo Hyuk a raportat unei agenții de presă că a fost victimă a agresiunii școlare a actorului timp de șase ani. Pe 20 iunie, agenția Management SOOP a lui Nam Joo Hyuk a negat cu fermitate acuzațiile și a declarat că va lua măsuri legale ferme împotriva reporterului și a sursei anonime.

Declarația completă este prezentată mai jos:

Bună ziua. Acesta este Management SOOP.

Vă informăm despre poziția noastră oficială cu privire la articolul despre actorul Nam Joo Hyuk.

În primul rând, vă solicităm înțelegerea față de întârzierea anunțării poziției noastre pentru a confirma faptele. După ce am verificat cu actorul adevărul referitor la raportul inițial, am confirmat că toate informațiile relevante nu sunt câtuși de puțin adevărate. De asemenea, ne exprimăm regretul pentru raportul unilateral din mass-media care nu a verificat adevărul nici măcar o dată cu agenția sau cu actorul înainte de a publica articolul.

Agenția va solicita prompt un raport de corectare de la Comisia de Arbitraj de Presă (PAC) împotriva instituției de presă responsabilă pentru prejudicierea gravă a reputației actorului prin rapoarte false. În plus, vom depune acuzații penale împotriva reporterului care a publicat pentru prima dată afirmațiile, precum și a sursei anonime. Agenția a solicitat astăzi acest caz consilierului nostru juridic pentru a continua cu acțiunile în justiție, iar noi suntem în curs de desfășurare a acestora.

Actorul și familia sa sunt cei care au experimentat cea mai mare durere din cauza bârfelor vagi și a zvonurilor necugetate și deloc confirmate. Indiferent de modul în care agenția sau actorul dezvăluie o declarație oficială prin care neagă articolele nesăbuite care adoptă o atitudine „indiferent dacă este fals” și nici măcar nu verifică adevărul și se bazează doar pe zvonuri nefondate online, starea actuală duce ca actorul să fie marcat cu o imagine negativă, pentru care agenția este întristată și  are regrete.

După acest timp, agenția va lua măsuri legale severe împotriva publicării afirmațiilor unilaterale fără a verifica adevărul online (prin rețelele sociale și YouTube). De asemenea, vom răspunde ferm prin pedepse fără clemență împotriva supraanalizărilor și interpretărilor rău intenționate, a acțiunilor care încurajează acest lucru și a postărilor și comentariilor rău intenționate care depășesc simpla exprimare a opiniilor. De asemenea, vom lua măsuri legale cu materialele de referință pe care le-am colectat deja prin monitorizarea noastră.

Vă rugăm cu putere să vă abțineți de la răspândirea de zvonuri nefondate sau de a face rapoarte speculative. Cu monitorizare continuă, vom răspunde sever din diferite unghiuri. Mulțumim.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s