Hilar! Colegii lui Jang Na Ra, Lee Sang Yun și Jung Yong Hwa, îi strigă „Să Fii Fericită!” la nuntă

[SBS Star] VIDEO: Drama Co-stars Lee Sang Yun·Jung Yong Hwa Shout "Be Happy!" to Jang Na-ra at Her Wedding

Momente dramatice trăite de Jang Na Ra la nunta ei.

Pe 26 iunie, ceremonia de nuntă a lui Jang Na Ra a avut loc într-o locație de nuntă în aer liber din Seocho-gu, Seul. Un număr mare de invitați a venit pentru a o felicita pe Jang Na Ra în această zi atât de specială. 

Jang Na Ra a îmbrăcat o rochie de mireasă elegantă, simplă, din saten, care a făcut ca frumusețea ei să iasă și mai mult în evidență. În timpul ceremoniei, Jang Na Ra a fost văzută dansând zglobie cu buchetul de mireasă în mână.

Ceremonialul a fost găzduit de bunul prieten al lui Jang Na Ra, vedeta Park Kyung Rim, și ea le-a cerut actorului Lee Sang Yun și actorului / vocalistului trupei de băieți CNBLUE Jung Yong Hwa să se ridice de pe scaune. în mijlocul nunții. Apoi, ea i-a rugat celor doi colegi să-și ia rămas bun de la Jang Na Ra.

Lee Sang Yun a strigat: „La revedere! Fii fericită! Să trăiește bine!„, iar Jung Yong Hwa a spus și el cu voce tare: „La revedere, noona! Să fii fericită!” de trei ori la rând, făcându-i pe toți ceilalți oaspeți să râdă.

Lee Sang Yun a jucat alături de Jang Na Ra în drama SBS „VIP” în 2019, iar Jung Yong Hwa i-a fost coleg în „Sell Your Haunted House” de anul trecut.

La începutul lunii, Jang Na Ra și-a anunțat căsătoria. Ea a împărtășit că logodnicul ei este cu șase ani mai tânăr decât ea, că lucrează cu un aparat de fotografiat și că erau într-o relație de aproximativ doi ani.

Mai târziu a fost dezvăluit că Jang Na Ra și logodnicul ei au spus că s-au întâlnit în timp ce lucrau împreună la K-Drama „VIP”.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s