Jang Nara s-a măritat + agenția oferă poze superbe de la nuntă

O mireasă ultra elegantă și stilată! Jang Nara s-a căsătorit în acest weekend. Aveți mai multe imagini de la eveniment în articolul de mai jos.

Pe 26 iunie, Jang Nara și-a organizat nunta în privat la Grădina Bonelli din Seul cu familia și cunoștințele ei. Prietenul apropiat al lui Jang Nara, Park Kyung Lim, a fost responsabil de găzduirea evenimentului. Agenția actriței, Lawon Munhwa, a distribuit fotografii cu Jang Nara de la nunta ei, în rochia ei superbă, precum și o fotografie cu ea mergând pe insulă cu tatăl ei, actorul Joo Ho Sung.

La nuntă, Jung Yong Hwa din grupul CNBLUE, care a jucat împreună cu Jang Nara în „Sell Your Haunted House”, a cântat „Love Light” pentru a felicita cuplul. El a remarcat: „În timp ce filmam „Sell Your Haunted House”, i-am promis lui Jang Nara să cânt la nunta ei dacă se mărită. Astăzi, mi-am ținut de această promisiune.” Park Kyung Lim și Lee Soo Young au cântat și el un cântec special pentru cuplu. La cererea lui Park Kyung Lim, atât Jung Yong Hwa, cât și partenerul actriței din K-Drama „VIP”, Lee Sang Yoon, au felicitat-o pe Jang Nara în fața invitaților, în timpul ceremoniei.

Jung Tae Woo și fratele lui Jang Nara, Jang Sung Won, au felicitat-o pe Jang Nara pe Instagram pentru căsătorie.  Jang Sung Won a încărcat o fotografie a cuplului cu legenda: „Vreau să arăt tuturor fețele cuplului frumos, dar pentru a-l proteja pe mire…”

După ce și-a încheiat nunta, Jang Nara a împărtășit: „Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați felicitat, cu interes și dragoste. Pentru a vă răsplăti dragostea și sprijinul, voi trăi fericită și veselă ca o mare soție acasă și ca o actriță sinceră la serviciu.”

Un reprezentant de lai Lawon Munhwa a spus: „Jang Nara și-a încheiat cu bucurie ceremonia de nuntă cu sprijinul și felicitările multor oameni. Vă cerem încă o dată înțelegerea pentru că nu a fost posibil să se filmeze și să se facă reportaje de la nună, pentru a fi atenți la faptul că mirele este o non-celebritate, și din cauza răspândirii COVID-19. Vă rugăm să o susțineți pe Jang Nara în continuare, acum când începe cel de-al doilea capitol al vieții ei.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s