TAG din Golden Child se întoarce parțial la activitățile trupei

Golden Child's TAG To Partially Return To Activities Following Hiatus Due  To Liver Condition | Soompi

TAG din Golden Child se va întoarce parțial la activități!

În luna mai, TAG a fost dus la spital cu suspiciune de insuficiență hepatică, iar Woollim Entertainment a lansat o declarație prin care a anunțat că idolul va lua o pauză de la activitățile trupei pentru a se concentra pe tratament. Golden Child a promovat în acest timp cu opt membri.

În data de 27 iunie, o nouă declarație a agenției a fost postată. Se pare că starea de sănătate a lui TAG s-a îmbunătățit, iar acesta va fi capabil să se întoarcă la unele activități ale trupei.

Bună ziua, suntem Woollim Entertainment.

În primul rând, dorim să le mulțumim tuturor fanilor care s-au îngrijorat și au oferit dragoste cu atâta generozitate.

Vom face un anunț cu privire la starea de sănătate a lui TAG din Golden Child și la activitățile sale viitoare.

Luna trecută, starea lui TAG s-a înrăutățit brusc și a fost internat în spital, acolo unde a fost supus unei examinări. Conform sfatului medicului, acesta a avut nevoie de tratament și odihnă, așa că și-a întrerupt toate activitățile programate pentru a se concentra pe recuperare.

De atunci, starea lui s-a îmbunătățit și a continuat tratamentul și examinările. Întrucât doctorul a fost de acord cu întoarcerea la activități și pentru că TAG și-a dorit foarte mult acest lucru, acesta se va întoarce să promoveze alături de ceilalți membri Golden Child. Considerăm că sănătatea și siguranța artiștilor noștri este o prioritate, așadar acesta nu va lua parte la evenimentele din afara țării. Cu această excepție, el va fi prezent la celelalte activități programate.

Agenția noastră va face totul ca să asigure că artiștii pot promova în siguranță. Vă cerem susținerea și dragostea pentru TAG din Golden Child, care se pregătește să apară din nou în fața voastră.

Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s