Cha Eunwoo din ASTRO ar putea debuta la Hollywood

Cha Eunwoo din ASTRO a primit o ofertă să joace într-un film de Hollywood.

Potrivit rapoartelor din 1 iulie, lui Eunwoo i s-a oferit un rol principal în viitorul film de la Hollywood al lui CJ ENM intitulat „K-pop: Lost in America”.

„K-pop: Lost in America” este un proiect comun al lui Lee Mi-kyung (Miky Lee) de la CJ ENM și Linda Obst, producătorul executiv al „Interstellar” (2014) și „Sleepless In Seattle” (1993).

Următorul film va urmări povestea unui grup K-pop ai cărui membri rămân blocați în Texas cu doar câteva zile înainte de începerea turneului lor de debut la Madison Square Garden, New York.

Fără telefoane, bani sau mașină, membrii se confruntă cu tot felul de obstacole până când ajung în New York la timp pentru debutul în SUA.

„K-pop: Lost in America” va fi regizat de Yoon Je-kyun, creierul din spatele unor filme coreene celebre, inclusiv „Haeundae” (2009) și „Ode to My Father” (2014).

La scurt timp după raport, agenția de management a lui Cha Eunwoo, Fantagio, a spus: „Este adevărat, Cha Eunwoo a primit o ofertă pentru „K-pop: Lost in America” și analizează pozitiv rolul. În acest moment, însă , nimic nu este confirmat încă.”

Filmul ar trebui să înceapă filmările anul acesta.

 

Sursa

Un gând despre „Cha Eunwoo din ASTRO ar putea debuta la Hollywood

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s