Chen din EXO își încântă fanii cu prima sa apariție la aeroport de când a fost eliberat din armată

EXO Chen

Unde se îndreaptă artistul?

Numele lui Chen a intrat în tendințe pe Twitter după ce a fost văzut la aeroport. Acesta nu a mai apărut în lumina reflectoarelor de când a început serviciul militar obligatoriu în octombrie 2020. A fost eliberat oficial pe data de 25 august anul acesta, după un an și șase luni de datorie. De atunci, Chen nu a mai avut nicio apariție publică, deși de curând a lansat o melodie pentru k-drama „Doctor Lawyer„, numită „An Unfamiliar Day„.

EXO Chen

Pe data de 7 iulie, Chen s-a prezentat în sfârșit în public și, cum era de așteptat, a atras atenția tuturor, în special a fanilor. Artistul a fost văzut la Aeroportul Internațional Incheon, de unde a luat un zbor către Europa. Pe data de 9 și 10 iulie, artistul este programat să cânte pe scena de la HallyuPopFest 2022 în Londra la OVO Arena Wembley. De asemenea, alți artiști care vor participa la eveniment sunt: colegul său de trupă Kai, ASTRO, Hwasa din MAMAMOO, SF9, CRAVITY, EVERGLOW, ONEUS și alții.

EXO Chen

Entuziasmul fanilor a fost transmis și pe Twitter. Un fan a specificat prețurile și brandurile pe care le-a purtat Chen pentru ținuta sa de aeroport. Brățara pe care artistul o poartă este Ecrou de Cartier și costă 7.5K USD (36,44 de mii de lei), ceasul său este marca Santos de Cartier și valorează aceeași sumă, iar geanta sa Dior costă 3.4k USD (16,52 mii de lei).

Iată cum au reacționat fanii la apariția lui Chen la aeroport!

Fan: „Jongdae a ajuns la aeroport și i-a salutat pe toți cu atâta respect. Chiar vorbește cu unul dintre fotografi. Fotograful: Bună, Chen-sshi. Sper că ești bine! A trecut atâta timp. Chen: Da, chiar a trecut.”

Fan: „Acestea sunt cele mai recente poze cu Kim Jongdae din 2022.

Fan: „Râsul lui Jongdae

Voi cum ați reacționa dacă v-ați vedea unul din idolii preferați la aeroport?

sursa: Kpopstarz

 

5 gânduri despre „Chen din EXO își încântă fanii cu prima sa apariție la aeroport de când a fost eliberat din armată

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s