Chungha mărturisește că îi este dificil să se obișnuiască cu coregrafia de la melodia „Sparkling”

Chungha Reveals She Can't Get Used to 'Sparkling' Choreography by LACHICA | KpopStarz

Artista mărturisește că îi este dificil să se obișnuiască cu coregrafia „Sparkling” realizată de echipa LACHICA.

Pe data de 11 iulie la ora 14 (ora din Coreea de Sud), Chungha a ținut o conferință de presă pentru a sărbători lansarea celui de-al doilea album „Bare & Rare Pt. 1” la Blue Square Chaos Hall din Hannam-dong, Yongsan-gu, Seul. Albumul cuprinde melodia de titlu, „Sparkling” și alte șapte melodii, printre care „Louder”, „Crazy Like You” și „California Dream”.

Chungha Bare and Rare

Piesa „Sparkling” combină vocea puternică a artistei cu un ritm rapid. Coregrafia a fost realizată de echipa de dans LACHICA, care a fost admirată după apariția la emisiunea de pe Mnet „Street Woman Fighter” de anul trecut.

Chungha Bare and Rare

În această zi, Chungha a fost pusă să spună mai multe despre dansul pentru melodia sa. Ea a răspuns: „Coregrafia pentru ‘Sparkling’ a fost realizată de fetele din LACHICA, care sunt foarte creative.” Aceasta nu este prima dată când echipa și artista au colaborat, întrucât grupul este responsabil pentru coregrafiile melodiilor reprezentative ale artistelor solo, așa cum sunt și melodiile „Gotta Go” și „Roller Coaster”.

LACHICA

În timp ce coregrafiile din trecut ale artistei îi subliniau imaginea senzuală, coregrafia „Sparkling”, realizată de LACHICA, se bazează pe gingășie. Gabee i-a adăugat coregrafiei o parte adorabilă cu care Chungha încă nu s-a obișnuit. Chungha Bare and Rare

Cântăreața a spus: „Gabee unnie a inclus o coregrafie chiar drăguță, cu care nu m-am obișnuit încă. O să fac tot ce-mi stă în putință să mă acomodez cu ea cât mai repede posibil.” Apoi a adăugat: „După ce am văzut coregrafia am fost puțin jenată să o fac, dar Gabee a spus că vrea să mă vadă dansând într-un mod drăguț.”

Chungha a împărtășit că mai degrabă decât să introducă mișcări puternice, Rian din echipa LACHICA a terminat coregrafia într-un mod fascinant: „De parcă a încercat să surprindă zilele mele de debut.

Ce părere aveți despre coregrafia melodiei „Sparkling”?

sursa: kpopstarz

 

 

5 gânduri despre „Chungha mărturisește că îi este dificil să se obișnuiască cu coregrafia de la melodia „Sparkling”

  1. Dunca Mihaela

    E o artista foarte talentata, nu ma mir ca echipa de dans a creat o coregrafie putin mai diferita de stilul cu care este obisnuita ea deoarece stiau ca se poate descurca.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s