Jung Ho Yeon devine prima actriță coreeană nominalizată la premiile Emmy + Sandra Oh o felicită

Sandra Oh Excitedly Congratulates Jung Ho Yeon For Her Emmy Nomination

Rolul lui Jung Ho Yeon din “Squid Game” i-a adus acesteia o nominalizare la faimoasele premii Emmy!

Actrița/modelul Jung Ho Yeon a fost inclusă printre nominalizările la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă” pentru cea de-a 74-a ediție a Premiilor Emmy.

Pe 12 iulie (ora locală), agenția lui Jung Ho Yeon, Saram Entertainment, a anunțat: „Artista noastră, Jung Ho Yeon, a primit o nominalizare la Emmy pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă cu rolul ei în serialul original Netflix „Squid Game”. ”. Acesta este primul ei rol  actoricesc și este și mai semnificativ să ajungă prima coreeancă nominalizată la această categorie.”

La această categorie, ea este și prima care a primit o nominalizare pentru un rol de debut în actorie, și cea de-a 4-a asiatică care este nominalizată după Tina Chen, Sandra Oh (canadian-americană) și Archie Panjabi.

În urma anunțului, Sandra Oh a postat Instagram fotografiile de copertă ale ei și ale lui Jung Ho Yeon pentru revista Variety. Ea a scris: „Felicitări Jung Ho Yeon pentru nominalizarea ta la Emmy! Acum pot să te văd din nou. Cât de fortuită a fost coperta noastră Variety?”

Sandra Oh a fost, de asemenea, nominalizată la categoria Actriță într-un serial dramă pentru rolul ei din „Killing Eve”.

Competitoarele lui Jung Ho Yeon, respectiv celelalte actrițe nominalizate la premiile Emmy pentru „Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramă” sunt: Patricia Arquette (“Severance“), Julia Garner (“Ozark“), Christina Ricci (“Yellowjackets“), Rhea Seehorn (“Better Call Saul“), J. Smith-Cameron (“Succession“), Sarah Snook (“Succession“) și Sydney Sweeney (“Euphoria“).

Cu această nominalizare, Jung Ho Yeon stabilește un nou record personali. În februarie, ea a devenit prima actriță coreeană care a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță într-un serial dramă TV la „28th American Actors Guild Awards” (SAG). Ea a câștigat, de asemenea, premiul pentru cea mai bună actriță într-un serial de acțiune la cea de-a doua ediție anuală a Critics Choice Super Awards.

Jung Ho-yeon a ajuns pe coperta „Vogue US” drept „Asian First Solo” și a făcut apărut în videoclipul muzical al noii piese „Out of Time” a starului pop de renume mondial The Weeknd etc..

 

 

Sursa 1

Sursa 2

7 gânduri despre „Jung Ho Yeon devine prima actriță coreeană nominalizată la premiile Emmy + Sandra Oh o felicită

  1. Bianca

    La ce bine seamănă cu fratele ei Niki amandoi au primit genele mai frumoase.
    Ar fi fost bine să nu aibă rol secundar și să joace și in sezonul 2..nu-i așa?

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s