Revista Rolling Stone e criticată după ce a afirmat că Jisoo este membra BLACKPINK cel mai puțin talentată

Fanii BLACKPINK au luat cu asalt internetul după ce un articol din Rolling Stone a pus-o pe membra Jisoo într-o lumină proastă în comparație cu colegele sale de grup.

Rolling Stone este una dintre cele mai populare reviste din lume, iar în urmă cu câteva săptămâni au dezvăluit o ședință cu fetele BLACKPINK, prima lor ședință foto împreună după pauza lor prelungită. În 11 iulie, ei au dezvăluit comentariile exclusive ale revistei cu privire la idoli.

Dar deși fandomul BLINK este fericit că BLACKPINK lansează în sfârșit conținut nou OT4 cu interviuri personale despre viața lor, un articol care a fost dezvăluit recent de revistă i-a înfuriat pe aceștia.

În articolul care i-a deranjat pe fani, Rolling Stone Korea a încercat să laude evoluția profesională incredibilă a idolului, dar i-a minimalizat talentul în cadrul grupului. Afirmația că „Deși nu deține cel mai ieșit din comun talent din grup ca vocalistă sau ca dansatoare” a iritat fanii la maxim, aceștia considerând remarca ca fiind una lipsită de respect față de Jisoo.

Prin Twitter, fandomul a făcut tendință cu hashtag-ul #ApologizeToJisoo.  Iată fragmentul integral din articol tradus în engleză:

Ca urmare, pe 12 iulie, Rolling Stone a emis un comunicat: 

Am ascultat, am citit și am luat în considerare toate considerațiile și observațiile referitoare la recenta rubrică BLACKPINK. Desigur, am remarcat că am folosit alegerea necorespunzătoare a cuvintelor și a contextului care a condus la această neînțelegere.

O rubrică revizuită și modificată va fi publicată în a doua ediție a revistei de săptămâna viitoare. Coloana revizuită va fi pe site-ul nostru oficial. Ne cerem scuze artiștilor pentru că am creat îngrijorări. Vă cerem răbdare. Mulțuim.

Ce părere aveți?

Sursa

8 gânduri despre „Revista Rolling Stone e criticată după ce a afirmat că Jisoo este membra BLACKPINK cel mai puțin talentată

  1. anasisebi0038

   Pentru mine Jisoo este o persoana talentata și o dansatoare minunată. Trebuiau sa-și formuleze mai bine cuvintele înainte de a publica articolul.

   Apreciază

   Răspunde
 1. Biaa

  Jisoo s a antrenat ani intregi sa ajunga unde este acum, nu inteleg de ce unele persoane spun ca e mai putin talentata/frumoasa, eu nu observ diferenta dintre toate membrele, sunt unice si minunate

  Apreciază

  Răspunde
 2. Maia

  Jisoo este foarte talentată si pe lângă celalalte membre ea a și putut juca ca actriță într-un serial. O respect foarte mult și nu cred că trebuia să vorbeasca asa de ea. Exprimarea lor a fost greșită 😦

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s