Super Junior explică modul în care grupul a rezistat 17 ani

Care este secretul longevității grupului Super Junior? Aflăm chiar de la membrii săi în articolul de mai jos.

Pe 12 iulie, Super Junior a organizat o prezentare online pentru lansarea celui de-al 11-lea album al lor „THE ROAD : KEEP ON GOING”. În timpul show-ului, membrii Super Junior au fost întrebați cum a reușit grupul să se mențină timp de 17 ani.

Eunhyuk a răspuns: „Nu cred că a existat vreo cale anume. Toți membrii au îndurat totul bine, probabil de aceea”.

Shindong a dat și el un răspuns: „Dacă ar trebui să alegem un motiv, aș spune că este pentru că avem SM Entertainment. Am reușit să ajungem până aici, datorită faptului că o companie uimitoare ne sprijină”.

Leeteuk a întrebat: „Spuneți asta pentru că trebuie să ne reînnoim contractul în curând?”, la care Shindong a răspuns râzând: „Nu, nu. Dar vreau să cer companiei să ne plătească mult pentru reînnoirea contractului. Vă mulțumim. în avans.”

LeeTeuk a spus: „Cred că un alt motiv pentru care am fost capabili să rămânem împreună atât de mult timp este că niciunul dintre noi nu este atât de curajos. Niciunul dintre noi nu este genul de persoană care ar spune: „La naiba, am terminat cu asta! S-a terminat pentru mine!”

Eunhyuk a adăugat jucăuș: „Dacă cineva pleacă să meargă undeva pentru un pic când suntem toți împreună, noi ceilalți am începe imediat să vorbim pe la spatele lui”.

Siwon a râs și a declarat: „Ei bine, permiteți-mi să o spun cu atenție în acest fel. Membrii noștri au abilități grozave care sunt cheie pentru a supraviețui bine în această societate”.

Super Junior a debutat în 2005 și este unul dintre cele mai longevive grupuri din industria K-pop. Ei sunt primul grup K-pop de la SM Entertainment care lansează al 11-lea album.

 

Sursa

 

 

 

Sursa

7 gânduri despre „Super Junior explică modul în care grupul a rezistat 17 ani

  1. zicoji13

    Comentariile lor sunt puțin acide, comice, dar și pline de adevăr. Se poate să fie și datorită lor, datorită companiei, dar cu siguranță totul se datorează lor. Sunt sigură că nu le-a fost deloc ușor. Până la urmă și din SJ au plecat membrii, dar restul au rămas uniți și uite unde sunt acum, încântându-ne în continuare cu albume și melodii frumoase.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s