Winter din aespa este într-o relație?

Tampil di MAMA 2021, Wajah Berjerawat Winter aespa Menjadi Sorotan

Artista este criticată!

În data de 10 iulie, o persoană cunoscută de pe YouTube, Sojang, a revenit cu un nou videeoclip. Materialul video evidențiază comportamentul lui Winter din aespa din cadrul noului episod „Omniscient Interfering View”, ce a fost difuzat în data de 9 iulie pe MBC.

Acesta a declarat: „Ieri, trupa aespa și-a făcut apariție într-o emisiune unde și-a prezentat căminul. Winter părea că nu reușește să-și lase telefonul din mână pe tot parcursul difuzării emisiunii. Dintre toate cele patru membre, Winter a fost singura care era mereu cu telefonul. Chiar dacă episodul a fost editat mult, există numeroase scene în care Winter stă lipită de telefon. Spre deosebire de celelalte fete care și-au salutat fanii la aeroport când au pornit către S.U.A, Winter doar a făcut cu mâna și s-a întors la telefon.”

Mai apoi, Sojang a continuat: „Când Winter este văzută pe telefon, aceasta tastează în mod constant contactând pe cineva. Chiar și când aespa a urcat pe scenă, ea și-a deschis telefonul pe aplicația KakaoTalk. Nu are sens ca o celebritate să-și ia telefonul mobil pe scenă. Mai șocant este faptul că artista care nu s-a dezlipit de telefon nicio clipă, nu a trimis niciun mesaj „bubble” fanilor.”

Internauții au început să suspecteze faptul că Winter se află într-o relație secretă și au criticat-o pentru comportamentul ei neglijent.

Some Netizens Criticize Aespa's Winter For Being Disrespectful To The Fans And Upon Attending The United Nations – KStarTrend

aespa on Twitter: "#aespa #WINTER https://t.co/NecMXDaoBa" / Twitter

Tu ce părere ai?

sursa:  allkpop

8 gânduri despre „Winter din aespa este într-o relație?

 1. Dunca Mihaela

  Cine stie cu cine vorbea, mereu fac mare tam-tam coreenii. Poate abia au primit si ele mai multa libertate cum multi nu au voie sa stea mult pe telefon la inceput…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Biaa

  Sunt sigura ca ea nu e atat de proasta sa fie intr o relatie stiind ca nu ai voie sa iti faci relatii ca idol, poate doar s a bucurat ca a avut mai mult timp sa stea pe telefon

  Apreciază

  Răspunde
 3. anasisebi0038

  Dacă Winter chiar este într-o relație o susțin deși mi se pare puțin exagerat cum s-a putut deduce doar că stă pe telefon mai mult.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s