Internauții coreeni au avut o discuție aprinsă despre Sakura din LE SSERAFIM dacă și-a făcut sau nu operații estetice

Altă membră din LE SSERAFIM a fost subiectul discuției dintre internauți după pozele de la ultima apariție pentru un eveniment Louis Vuitton.

Sakura a adunat multă iubire de la fani și a construit un fandom încă de când era în trupa IZ*ONE. Ea a fost recunoscută pentru talentul ei, dar și pentru frumusețea ei.

Recent, internauții au tot avut discuții idol după ce au văzut o poză cu ea vorbind la un eveniment din Japonia. Un internaut a împărtășit o poză cu Sakura împreună cu o poză cu o altă celebritate din Japonia (Asuka Saito din Nogizaka46), care are aceeași vârstă și a comparat pozele.

Internauții au evidențiat că cele doua celebrități au aceeași vârstă și au început o discuție aprinsă pe o comunitate online. Mulți internauți au spus cât de șocați au fost, pentru că Sakura arată mult mai în vârstă decât Asuka Saito din Nogizaka46.

Anterior, unii internauți coreeni au criticat idolul, spunând că pare că ea a mai făcut o operație estetică. Asta a început o discuție aprinsă deoarece ceilalți o apărau, spunând că poza arăta așa doar din cauza unghiului camerei care era prost și au postat poze unde arăta normal.

Ei au comentat: “Ce s-a întâmplat cu fața Sakurei?”, “Arată atât de bătrână în acea fotografie.”, “Cred că HYBE i-a spus să mai facă o procedură, deci poate fii un efect secundar al operației estetice.”, “De ce pare că a îmbătrânit?”, “Mi se pare interesant cum fața Sakurei arată diferit tot timpul.”

Alți internauți i-au luat apărarea, spunând: “Este doar un unghi foarte prost.”, “A ieșit bine în alte fotografii.”, “De ce sunt oamenii atât de răi?”, “Asta arată că Sakura este mult mai populară acum.”, “Indiferent de ce spun oamenii, adevărul este că Sakura este mult mai de succes decât oamenii care las comentarii aici.”, “Arată bine în alte poze de la acel eveniment, asta e doar o poză pe care toata lumea o atacă.”

sursa: allkpop

2 gânduri despre „Internauții coreeni au avut o discuție aprinsă despre Sakura din LE SSERAFIM dacă și-a făcut sau nu operații estetice

  1. stickybbh1992

    Nu inteleg de ce e asa de „controversat” subiectul acesta, pana la urma este alegerea ei si daca ei ii place asa, se simte confortabila, atunci parerea celorlalti n-ar trebuii sa mai aiba loc in nicio sectiune de comentarii.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s