Young K din DAY6, apariție surpriză la emisiunea tvN „The Backpacker Chef” ca reprezentant KATUSA

Vă era dor de Young K din trupa DAY6? Idolul a apărut la tv, de data aceasta în postura de soldat al forțelor speciale.

În episodul din 14 iulie al  emisiunii „The Backpacker Chef” de la tvN, membrul DAY6 Young K a avut o apariție surpriză și a salutat telespectatorii în calitate de reprezentant al trupelor militare KATUSA (Korean Augmentation to the United States Army)!

În acest episod, bucătarul Baek Jong Won și echipa „The Backpacker Chef” au vizitat Campusul  militar Humphreys, unde se află atât Armata a 8-a a Forțelor Armatei SUA, cât și KATUSA.

În această zi, Young K a surprins echipa „The Backpacker Chef” drept „clientul acestei săptămâni”. Young K a împărtășit: „După ce am câștigat competiția „Cel mai bun războinic ” anul acesta, am fost selectat drept „soldatul KATUSA al anului”. De asemenea, a adăugat: „Din moment ce lucrez îndeaproape cu mulți soldați ai armatei americane, am vrut să le prezint mâncarea coreeană, așa că am cerut ca „The Backpacker Chef” să vină la baza noastră”

Young K i-a mai adus ;i pe bucătarul Baek Jong Won, DinDin, Ahn Bo Hyun și Oh Dae Hwan într-un tur al bazei Humphreys. Echipa „Backpacker” a încercat diverse locații cu francize americane în jurul site-ului și a observat: „Mâncarea este în general foarte sărată”.

Mai târziu, echipajul „Backpacker” și-a asumat dificila misiune de a pregăti 500 de porții de mâncare pentru soldații din tabăra Humphreys, întâmpinând mai multe blocaje din cauza lipsei echipamentului adecvat de bucătărie.

 

 

Sursa

Publicitate

Un gând despre „Young K din DAY6, apariție surpriză la emisiunea tvN „The Backpacker Chef” ca reprezentant KATUSA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s