Cariera de 9 ani a lui Kang Tae Oh explodează datorită rolului său din „Extraordinary Attorney Woo”

Pesona Kang Tae Oh, Lawan Main Park Eun Bin dalam Drama Korea Extraordinary  Attorney Woo - TribunStyle.com

Popularitatea uriașă a K-Dramei „Extraordinary Attorney Woo” ridică popularitatea tuturor actorilor din distribuție, de la Kang Tae Oh, Park Eun Bin până la Kang Ki Young.

Născut în 1994, Kang Tae Oh lucrează în industria actoriei de ani de zile, dar îi era greu să-și facă cunoscut numele în Coreea. Lucrurile, însă, s-au schimbat după apariția sa în K-drama „Extraordinary Attorney Woo”, care a cunoscut o popularitate explozivă.

Potrivit Good Data, „Extraordinary Attorney Woo” a devenit cea mai căutată drama K din Coreea în acest moment. Numai în ultima săptămână, 45,3% dintre spectatorii K-drame au căutat acest serial, în timp ce „Alchemy of Souls”, a doua serie cea mai căutată, a văzut doar o cincime din acest trafic. În plus, ratingurile de audiență pentru „Extraordinary Attorney Woo” au crescut vertiginos de la 0,9% la aproape 10% în doar 6 episoade, iar Kang Tae Oh, care joacă rolul principal masculin al serialului, a depășit-o chiar pe actrița principală Park Eun Bin ăn popularitate (vedeți mai jos.

În „Extraordinary Attorney Woo”, Kang Tae Oh preia rolul avocatului senior al liderului feminin Woo Young Woo, interpretat de actrița Park Eun Bin. Chimia remarcabilă a celor doi, alături de imaginea și fizicul perfect al actorului, au făcut publicul să leșine, făcând din Kang Tae Oh cea mai cool vedetă a momentului. Se pare că cariera actorului va crește de acum și că va avea parte de noi oportunități în viitor.

În septembrie 2013, Kang Tae Oh a debutat în primul grup de actori-idoli din Coreea, 5urprise, care era sub Fantagio Entertainment. Grupul era format din 5 membri: Yoo Il, Seo Kang Joon, Gong Myung, Kang Tae Oh și Lee Tae Hwan, care au fost selectați în „Liga Actorilor” de la Fantagio, un program pentru descoperirea actorilor aspiranți și au fost antrenați timp de doi ani, înainte de a-și face debutul în divertisment.

Spre deosebire de alte grupuri coreene, care au început ca idoli K-pop înainte de a pătrunde în industria actoriei, 5urprise a făcut opusul. Primul lor proiect a fost seria de 12 episoade „After School: Lucky or Not”, fiecare episod durând 15 minute. Aici, cei cinci membri interpretează 5 elevi din același club școlar, care au cunoscut o fată ostracizată și au încercat să o convingă să iasă din carapace.

Seo Kang Joon PH🇵🇭 sur Twitter : "5URPRISE's Seo Kang Joon and Kang Tae Oh  at the 2018 Pyeongchang Winter Games. #서강준 #이승환 #seokangjun #seokangjoon  #gongmyung #leetaehwan #kangtaeoh #yooil #fantagio #5urprise Source:

Apoi, 5urprise și-a început cariera Kpop cu single-ul „Hey U Come On” și diverse alte întâlniri cu fanii pentru a-și face cunoscut numele.

Dintre cei 5 membri, Kang Tae Oh și Seo Kang Joon joacă în cele mai multe proiecte, primul jucând roluri minore în diverse proiecte precum „Miss Korea”, „The Tale Of Nokdu”, „Doom At Your Service”, „Run On” și altele.

Un moment rar în care a ajuns să joace un rol major a fost în serialul vietnamez-coreean „Forever Young”, care a avut două sezoane, și care a fost difuzat în 2014 și 2016. Cu toate acestea, drama nu a fost deloc populară în Coreea, Kang Tae Oh rămânând în mare parte un actor obișnuit.

Abia cu „Extraordinary Attorney Woo” situația s-a îmbunătățit în sfârșit pentru actor. Vorbind despre motivul pentru care a acceptat scenariul, Kang Tae Oh a spus: „M-am simțit cald și confortabil când am citit sinteza serialului și am fost atât de îndrăgostit de el, încât am vrut să mă alătur proiectului imediat.”

It turns out that "Extraordinary Attorney Woo" Kang Tae-oh debuted as an  idol group member

Pentru actor, transformarea în rolul principal masculin, grijuliul Lee Jun Ho, nu este o misiune ușoară: „Trebuie să arăt îngrijorare și să fiu pilonul emoțional pentru Woo Young Woo prin expresii foarte atente și a fost destul de provocator”, a spus el.

Despre actorie în general, Kang Tae Oh a împărtășit: „Încă mai am multe de învățat de la oamenii din jurul meu. Indiferent ce fel de rol joc, rămâne acest sentiment de greutate și responsabilitate. Încerc întotdeauna să comunic cu toată lumea de pe platou și să caut soluții prin conversații cu regizorii și colegii de protagoniste, creând multe experiențe semnificative.”

 

Sursa

2 gânduri despre „Cariera de 9 ani a lui Kang Tae Oh explodează datorită rolului său din „Extraordinary Attorney Woo”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s