Hwang In Yeop vorbește despre viziunea sa asupra actoriei, atitudinea față de rolurile jucate + altele

Hwang In Yeop Shares His Changed View About Being An Actor, His Attitude About Portraying His Roles, And More

Actorul Hwang In Yeop a făcut echipă cu revista Marie Claire pentru un nou pictorial și interviu!

Actorul din drama „Why Her?” a participat la acest pictorial expunându-și pozițiile sale de model în concepte de „noapte târzie” și ne-a prezentat farmecele sale creând o atmosferă misterioasă, dar extravagantă, cu o privire profundă, radiin de carismă.

Hwang In Yeop a mărturisit că viziunea sa asupra actoriei s-a schimbat. El a spus: „Obișnuiam să mă gândesc că actoria era distractivă și amuzantă, dar acum, chiar îmi place cu adevărat. Cred că este important să mă protejez pentru a-mi menține sentimentele de a plăcea actoria foarte mult, pentru că mă simt norocos să fiu un actor.”  

Apoi actorul și-a exprimat atitudinea sa despre actorie spunând că el crede că cea mai importantă parte este legată de personajele pe care le va juca în viitor. El a remarcat: „Sper că sinceritatea mea va putea ajunge la oamenii care pot vedea proiectul  și care știu că am încercat să mă exprim din toată inima mea pentru fiecare rol jucat.”  

Hwang In Yeop a încheiat interviul menționând activitățile sale viitoare. El a împărtășit că va avea loc o întâlnire cu fanii în Seul, Singapore, Indonezia și Thailanda. El a promis că își va arăta noi laturi ale sale pe care fanii nu le-au văzut vreodată în alte show-uri.

sursa: soompi

Un gând despre „Hwang In Yeop vorbește despre viziunea sa asupra actoriei, atitudinea față de rolurile jucate + altele

  1. Ary Chany

    Ma bucur ca, datorita rolului in True Beauty, a primit mai multa atentie din partea fanilor, si acum primeste roluri mult mai importante in care poate sa isi arate abilitatile in actorie!!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s