Kim Seon Ho, primă apariție în lacrimi

Kim Seon Ho

Actorul Kim Seon Ho a avut prima sa apariție publică după pauza provocată de controversele legate de viața sa privată. Vedeta a fost vizibil emoționată.

Pe 20 iulie, Kim Seon Ho a participat la evenimenul de presă a noii sale piese „Touching the Void”, care a avut loc la Daehak-ro Art One Theatre, Seul.

Înainte de sesiunea de întrebări și răspunsuri cu presa, Kim Seon Ho a urcat singur pe scenă și a citit ce a scris în prealabil.

Kim Seon Ho a spus: „Am notat totul pentru că am crezut că voi  fi prea emoționat pentru a spune ceva potrivit. Vă rog să mî înțelegeți cu inima deschisă.”

El a continuat: „Îmi pare foarte rău să stau în fața voastră așa înainte de evenimentul de astăzi. Mulți oameni au depus eforturi pentru această piesă din primăvara și până în vara acestui an. Îmi pare rău pentru echipă pentru că simt că provoc îngrijorări tuturor”.

Kim Seon Ho a adăugat în lacrimi: „Îmi pare sincer rău că am cauzat îngrijorări multor oameni. Privind înapoi la viața mea, am reflectat asupra faptelor mele greșite. Voi încerca să devin un actor mai bun, precum și o persoană mai bună în viitor”.

„Touching the Void” se bazează pe povestea reală a doi aventurieri britanici – Joe Simpson și Simon Yates – care aproape că au murit în timpul călătoriei lor către vârful Siula Grande din Anzii peruvieni.

Pentru adaptarea coreeană a piesei, Kim Seon Ho ia rolul lui Joe Simpson.

Piesa va fi jucată pe scenă până pe 18 septembrie.

 

Sursa

Un gând despre „Kim Seon Ho, primă apariție în lacrimi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s