[CCC] Internauții își exprimă părerea despre contractul încheiat al lui Kim Garam

Le Sserafim's Kim Garam to step back from the K-pop girl group amid school bullying scandal | South China Morning Post

Internauții se adună pentru a discuta subiectul.

În data de 20 iulie, agenția Source Music a anunțat faptul că a încheiat oficial contractul exclusiv cu Kim Garam, acum fostă membră a trupei LE SSERAFIM.

Chiar înainte de debutul său, Kim Garam a fost implicată într-o controversă majoră, după ce a fost acuzată de bullying în școală. Chiar și după ce agenția a negat zvonurile, au apărut tot mai multe acuzații la adresa acesteia. Ca urmare, Source Music a decis ca artista să ia o pauză temporară de la activități, motiv care a înfuriat internauții.

Mai apoi, în data de 20 iulie, agenția a decis să încheie contractul cu aceasta, părăsind astfel grupul LE SSERAFIM. Coreenii s-au adunat pe comunitățile online pentru a discuta subiectul. Mai jos aveți comentariile acestora!

 1. E un lucru bun. Trebuie să informăm toți bătăușii că nu vor avea succes în industria de divertisment după ce au făcut acele lucruri!
 2. Oamenii îi iau apărarea spunând că a făcut acele lucruri când era tânără. Dar imaginați-vă cum s-a simțit acel copil hărțuit la o vârstă fragedă…
 3. Hărțuirea este o infracțiunea gravă! Copiii care au fost hărțuiți suferă traume foarte mari și apoi vor suferit pentru tot restul vieții!
 4. Oamenii chiar nu știu ce înseamnă să fi hărțuit… Dacă ai trecut prin asta la o vârstă fragedă, vei avea de suferit ca adult.
 5. Bine! Ea chiar trebuie să se adune.
 6. Bănuiesc că acest lucru înseamnă că acuzațiile de bullying au fost adevărate.
 7. Ar fi trebuit să se întâmple asta mai devreme.
 8. Nu ar trebui ca HYBE să-și ceară scuze în fața victimelor???
 9. Celebritățile își câștigă banii din sprijinul și dragostea publicului, dar cineva care a fost hărțuitor nu merită să fie celebritate! Imaginați-vă cum se simt victimele când le văd la televizor.

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

2 gânduri despre „[CCC] Internauții își exprimă părerea despre contractul încheiat al lui Kim Garam

  1. kpopjynhfh

   Tot aceeasi parere ai si acum :)) ? Eu una am sustinuto de cand au aparut zvonurile ca Garam ia dat bullying la unei fete cu dizabilitati. Si nu doar pe ea ci si pe Hyunjin la fel l-am sustinut

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s