HYBE anunță terminarea contractului exclusiv cu Kim Garam din LE SSERAFIM

Kim Garam

HYBE/Source Music, agenția trupei LE SSERAFIM, a anunțat că s-a decis terminarea contractului exclusiv cu Kim Garam.

Pe 20 iulie, HYBE a venit cu o declarație anunțând decizia agenției de a termina contractul cu Kim Garam.

„Bună ziua, aici e HYBE/Source Music.

Dorim să vă informăm de decizia luată în privința membrei LE SSERAFIM, Kim Garam, și planurile pentru viitoarele activități ale trupei.

Compania noastră a decis terminarea contractului exclusiv cu Kim Garam.

Cerem scuze sincere fanilor și celor care susțin grupul pentru îngrijorările cauzate de controversa ce o cuprinde pe Kim Garam.

LE SSERAFIM va continua activitățile ca un grup de cinci membre, iar noi nu vom ezita să susținem grupul să crească ca artiști prin muzică și evoluții. Vă mulțumim.”

Chiar înainte de debutul oficial al trupei pe 2 mai 2022, mai mulți internauți care afirmă că sunt foști colegi de clasă cu Kim Garam au acuzat-o de bullying. Venind cu poze și capturi de ecran, aceștia au declarat că Kim Garam e faimoasă în raionul lor pentru fumat, consum de alcool fiind minoră și bullying/amenințarea colegilor de clasă.

Atunci, agenția trupei LE SSERAFIM, Source Music, a negat ferm acuzațiile și a anunțat că agenția va acționa în instanță pentru a opri informațiile false și zvonurile despre Kim Garam. Dar odată cu creșterea controversei, s-a decis că ea va lua o pauză de la activități.

sursa: news.sbs.kr

11 gânduri despre „HYBE anunță terminarea contractului exclusiv cu Kim Garam din LE SSERAFIM

 1. #BlueSky

  Ceva tot nu se leaga…fata asta ori a fost foarte vicleana de si-a pacalit agentia pentru a ii tine apararea ori a fost data afara in urma urii care a primit-o pe nedrept pt ca grupul sa poata continua.
  Chestia este ca HYBE nu ii lua apărarea in halul asta explicand situatia de mai multe ori, dând in judecata presupusele victime etc. daca era vinovata…nu si-ar fi patat reputatia pentru cineva care a gresit…
  Pacat ca adevarul nu a iesit la iveala…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Giulia

  Are doar 16 ani… Nu mi se pare corect sa iasa din trupa, pana la urma e doar un copil. Sa spunem ca ar fi dat bullying, trebuia macar sa primeasca o a doua sansa, toata lumea merita. Eu sincer inca o cred nevinovata nu as putea crede ca Garam ar putea sa dea bullying cuiva, mai ales unei fete cu dizabilitati. Si nu inteleg un lucru… fata care a primit bullying de la Garam de ce dupa ce au debutat a spus ca ea a primit bullying de la ea. Pana la urma are 16 ani, pana cand ADEVARUL se afla putea ramane in trupa. Sincer chiar imi pare rau de ea, daca o sa debuteze cu o alta trupa sau o sa mearga solo eu o sa o sustin

  Apreciază

  Răspunde
  1. Anais

   De mult nu am citit așa aberații precum comentariul lui Giulia. WTF? Adică unii au voie să facă orice sub pretextul că sunt ”copii”? Ei bine, ghici ce, dacă la vârsta de 16 ani poți hărțui oamenii cu vrei sub pretextul că ești copil, cum ai reacționa tu ca și părinte la așa situație, dacă ar fi copilul tău cel hărțuit? Spui că nu ai putea crede că Garam ar putea hărțui pe cineva, vezi să nu, o cunoști personal, draga mea oamenii pe tot globul sunt de toate felurile, iar unii de la așa vârste devin manipulatori și cu 7 fețe. Logic că nu era să înjure sau să își lovească o colegă de trupă. Nu zic nu, toți merităm o a doua șansă, dar când ai pretenții de idol kpop trebuie să știi să îți recunoști greșelile și să te gândești dacă trebuie să îți revizuiești comportamentul. Are toată viața înainte să facă ce vrea, dar cum te-ai simți tu ca și părnte, dacă copilul tău ar idolatriza o persoană problematică? Nu cred că ar fi plăcut.

   Apreciază

   Răspunde
  2. Karla

   Dc ti ar parea rau pt un agresor? Parintii mei m au crescut cu niste valori morale și una dintre ele ar fi ca tot raul facut ti se intoarce.Dc copii ar avea dreptul sa faca rau cuiva? Pana la urma si victima nu era tot un copil? Eu vad iesirea ei ca o a doua șansă, sa devina un om mai bun.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Kookie

    Nu a hartuit pe nimeni !!! Tin cu ea pt ca ea nu a facut nimic si sa dovedit fiind inocenta, voi va ganditi ca ea sar putea sa se sinucida ca Sulli din cauza asta ?!?!? ALTCEVA NU STITI SA FACETI, DAOR SA-I DATI HATE ! Dupa ce o sa moara o sa veniti toti ‘Ce-mi pare rau de ea… Era doar o fetita inocenta’. Fata are probleme de sanatate si tu si ceilalti va luati de ea !!!

    Apreciază

    Răspunde
 3. Pingback: [CCC] Internauții își exprimă părerea despre contractul încheiat al lui Kim Garam | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s