[REZULTATE] GIVEAWAY: Aveți șansa de a câștiga albumul „Manifesto: Day 1” de la ENHYPEN!

Am revenit cu rezultatele mult așteptate!!!

Cu siguranță toți cei care s-au înscris au așteptat rezultatele cu nerăbdare. Înainte, dorim să vă mulțumim că ați participat și că ați fost activi pe site. Sugestiile și mesajele pe care le-ați transmis echipei K-POP ROMÂNIA au fost bine-venite și apreciate de autori. Puteți oricând să ne contactați dacă aveți idei de articole pe care ați dori să le vedeți mai des pe blog sau pentru a ne transmite mesaje!

Pentru acest giveaway, au participat 48 de persoane, dintre care 40 au respectat cerințele pentru înscriere. Menționăm că au fost luate în considerare comentariile postate până în data de 20 iulie (inclusiv), atunci când s-a încheiat oficial concursul.

Acum, fără a ne mai lungi, norocoasa câștigătoare a albumului „Manifesto: Day 1” de la ENHYPEN este Nessa! O vom contacta în scurt timp pe rețelele de socializare pentru a discuta detaliile. Felicitări!!!


K-POP ROMÂNIA și kpop.ro vă oferă șansa de a câștiga albumul „Manifesto: Day 1” de la ENHYPEN!

Așa cum v-am promis, am revenit cu un nou giveaway! Datorită colaborării noastre cu kpop.ro de la începutul acestui an, am reușit să vă surprindem cu albume de la artiștii voștri preferați. Ne bucurăm de numărul mare de cititori care intră zilnic pe site-ul nostru ca să afle noutățile din industria coreeană de divertisment, așa că, pentru a vă mulțumi, ne-am propus să vă oferim un nou album. Toate detaliile de care aveți nevoie le aveți mai jos:

Perioada de desfășurare: 11 – 20 iulie

Condiții:

  • Pentru a fi considerați eligibili, trebuie să lăsați minim 3 comentarii la articole diferite de pe site-ul K-POP România.(Pentru a avea mai multe șanse de câștig, puteți lăsa mai multe comentarii: 3 comentarii – vă vom introduce numele o dată, 6 comentarii – de două ori, 9 comentarii – de trei ori, peste 10 ori – de patru ori.)
  • Completați formularul de mai jos, lăsați contul de Facebook/Instagram și numele sub care veți lăsa comentariile pe site (opțional – puteți lăsa un mesaj pentru membrii site-ului sau sugestii cu ce fel de articole vă doriți să vedeți în viitor)

Premiu: Albumul „Manifesto: Day 1” de la ENHYPEN

YESASIA: ENHYPEN Mini Album Vol. 3 - MANIFESTO : DAY 1 (Set) + MANIFESTO : DAY 1 (ENGENE Version Set) CD - ENHYPEN, BELIFT LAB (KR) - Korean Music - Free Shipping - North America SiteBELIFT LAB on Twitter: "#ENHYPEN MANIFESTO : DAY 1 Tracklist #MANIFESTO_DAY1 https://t.co/qwCf8mkvqP" / Twitter

Vor fi luați în considerare doar persoanele care au îndeplinit toate condițiile! Câștigătorul va fi anunțat pe 22 iulie.

Succes!!


Vă mulțumim pentru participare!!!

Publicitate

25 de gânduri despre „[REZULTATE] GIVEAWAY: Aveți șansa de a câștiga albumul „Manifesto: Day 1” de la ENHYPEN!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s