Jake și Jay din ENHYPEN sunt diagnosticați cu COVID19 + își anulează activitățile acestei săptămâni

Is ENHYPEN's Jay Still A Messy Roommate? Here's What Jake Had To Say About  It - Koreaboo

Idolii au fost diagnosticați cu COVID-19.

În data de 21 iulie, agenția BELIFT LAB a lansat o declarație în care a anunțat faptul că Jay și Jake din ENHYPEN au fost diagnosticați cu COVID-19. Pentru mai multe informații, puteți citi traducerea acesteia mai jos:

Bună ziua! Suntem BELIFT LAB.

Am dori să vă informăm cu privire la starea de sănătatea a celor doi membri ENHYPEN. După ce Jay a fost testat pozitiv, s-a confirmat și cazul lui Jake.

Jake a fost testat pozitiv în după-amiaza zilei de 21 iulie, joi. În prezent, prezintă simptome precum durere corporală și este tratat acasă, departe de ceilalți membri ai trupei. Toți ceilalți membri, în afară de Jay și Jake, au efectuat teste preventive în dimineața zilei de 21 iulie și teste rapide antigen tot în aceeași zi, teste care au dat rezultate negative.

Ca atare, atât Jay, cât și Jake, nu vor putea participa la activitățile programate ale grupului. Vom continua să vă oferim informații despre planurile de revenire în programul activităților. De asemenea, trupa ENHYPEN nu va participa la următoarele emisiuni din această săptămână: „Music Bank”, „Inkigayo” și „The Show”.

Agenția noastră acordă prioritate sănătății artiștilor noștri și vom face tot ce putem pentru a-i ajuta pe Jay și Jake să se recupereze rapid. De asemenea, vom coopera cu sârguință și vom respecta solicitările și îndrumările autorităților din domeniul sănătății.

Mulțumim.”

sursa: soompi

3 gânduri despre „Jake și Jay din ENHYPEN sunt diagnosticați cu COVID19 + își anulează activitățile acestei săptămâni

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s