Celebrități care vor fi nevoite să se înroleze în armată anul viitor

Serviciul militar obligatoriu este inevitabil pentru celebritățile care urmează să împlinească treizeci de ani în 2023, iar fanii vor fi nevoiți să aștepte o perioadă pentru a-i revedea. Să vedem despre cine este vorba!

1.Kang Tae Oh

Kang Tae Oh a dat lovitura cu cel mai recent proiect al său, serialul „Extraordinary Attorney Woo”. Deși popularitatea acestuia a crescut considerabil, acesta a anunțat în data de 29 iunie că plănuiește să se înroleze după încheierea filmărilor.

2.Kim Min Gue

Actorul care a jucat rolul adorabilului secretar din „Business Proposal” va împlini 30 de ani în 2023. Kim Min Gue a menționat în câteva interviuri că se pregătește de înrolare după un ultim proiect în 2022.

  1. Na In Woo

Na In Woo | K-POP ROMÂNIA

Na In Woo este recunoscut pentru numeroase proiecte de succes, printre care „Mystic Pop-up Bar”, „River Where the Moon Rises”, „Jinxed At First” și multe altele. De asemenea, este unul dintre membrii permanenți ai emisiunii „2 Days & 1 Night”. Având în vedere personalitatea sa adorabilă și aspectul său tânăr, fanilor le-a venit greu la început să creadă că va împlini 30 de ani.

  1. Song Kang

Într-un interviu cu Sports DongA, Song Kang a vorbit despre înrolarea în armată: „Bineînțeles că m-am gândit că va trebui să intru în armată curând. Întrucât este inevitabil, nu mă stresez prea mult din cauza asta.

  1. Jinyoung din GOT7

Idolul a debutat în 2014 alături de membrii GOT7 și urmează să împlinească 30 de ani în 2023. Cel mai recent proiect al său a fost drama „Yumi’s Cells 2”.

  1. Sehun din EXO

EXO a debutat în 2022, ceea ce înseamnă că a sărbătorit recent cea de-a zecea aniversare! Timpul zboară repede, iar mezinul trupei va împlini curând 30 de ani și va fi nevoit să se înroleze în armată.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s