Internauții discută dacă Kim Sejeong a dezamăgit fostele colege din Gugudan și I.O.I, după ce a clasificat prietenii ei

Internauții coreeni duc o discuție aprinsă, comentând dacă comentariile recente ale lui Kim Sejeong despre prietenii ei sunt potrivite sau, dimpotrivă, neglijente.

Pe data de 26 iulie, Kim Sejeong a apărut la emisiunea de varietate „Dolsing Fourmen”, unde a dezvăluit că obișnuiește să-și clasifice prietenii în funcție de când de apropiată este ea de ei. Aici, ea a numit-o pe Jihyo din TWICE și pe Cha Eunwoo din ASTRO ca cei mai apropiați prieteni, la nivelul 1. Fostele ei colege de trupe, Gugudan și IOI, au fost clasificate la nivelul 2, ce înseamnă că ele sunt prietene „nu prea apropiate”.

În timp ce unii internauți consideră că cele spuse de actriță/idol sunt credibile, alții cred că ea a fost neglijentă, și o critică pentru că ea „a clasificat public prietenii ei”. Unele comentarii sunt mai jos:

  • „Oricine poate avea astfel de gânduri în minte. Dar nu le spui…”
  • „Dacă prietenul meu mi-ar fi spus că sunt la nivelul 2, aș fi fost dezamăgit.”
  • „Ea chiar a numit unele persoane intenționat? De parcă ea a dorit să spună că ei nu sunt cei mai buni prieteni ai ei? De obicei nu interacționezi cu persoanele care clasifică pe alții așa ușor.”
  • „Acestea sunt gânduri care la sigur le ții pentru tine. Toate aceste persoane sunt în jurul ei, iar ea pur și simplu i-a clasificat după dorința ei. Colegii ei actori sunt doar persoane pe care „îi cunoaște și îi salută”.
  • „Membrele Gugudan și IOI nu s-ar simți dezamăgite să audă ce a zis despre ele? Ea trece o linie între ele.”
  • „Mulți clasifică, în mintea lor, persoanele pe care le cunosc. Însă se consideră că nu e bine să spui cuiva aceste gânduri, mai ales când este o șansă ca persoanele menționate să audă cum le clasifici. Cred că era mai bine dacă ea nu ar fi menționat nici un nume.”
  • „Aparent, ea a spus asta și cu ani în urmă, și a numit cine sunt prietenii ei la nivelul 1, dar acum sunt persoane cu totul diferite.”
  • „Ea a spus că Jihyo și Cha Eunwoo sunt cei mai apropriați prieteni, dar simt și ei la fel despre ea? Ei doi sunt idoli care încă fac parte din trupele lor, unde sunt apropiați ca o familie, comparativ cu trupele ei care s-au destrămat.”

sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s