Actorul Son Suk Ku se află în discuții pentru a juca într-un nou film

Son Suk Ku In Talks To Star In New Film

Son Suk Ku ar putea juca într-un nou film!

Pe data de 28 iulie, canalul de știri News1  a raportat faptul că actorul Son Suk Ku a primit o ofertă să joace rolul principal masculin într-un film bazat pe nuvela lui Jang Kang Myung intitulată „Troll Farm”.

În ziua următoare, un reprezentat al agenției SBD Entertainment a confirmat știrea, declarând: „Son Suk Ku a primit o ofertă de a juca în „Troll Farm”, acesta revizuind scenariul în acest moment.” 

„Troll Farm” prezintă un caz ilegal de manipulare a elecției NIS și este bazat pe un grup de troli care infiltrează site-uri web pe inernet pentru a manipula opinia publicului prin postarea unor comentarii malițioase. Rolul lui Son Suk Ku și detaliile filmului încă nu au fost discutate, dar a fost dezvăluit că filmul îl va avea ca director pe  Ahn Kook Jin, care a fost directorul filmului  „Alice In Earnestland”.

Son Suk Ku a impresionat fanii prin rolurile sale în dramele „My Liberation Notes” și „The Outlaws 2”. Actorul discută în prezent posibilitatea de a juca în filmul „Casino” de pe Disney+ și în serialul  „D.P. 2” de pe Netflix.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s