Kang Daniel, Jang Min Ho și Kim Young Dae sunt selectați ca modele pentru noul brand „The BOIBOY”

Cei trei sunt aleși ca modele pentru noul brand de produse cosmetice!

În data de 6 august, noul brand de înfrumusețare intitulat „The BOIBOY” a selectat trei modele dintre artiștii cunoscuți ai momentului, aceștia fiind: Kang Daniel, Jang Min Ho și Kim Young Dae.

Un reprezentant al brandului a declarat: „Aceste trei vedete de top pe care le-am ales ca modele sunt îndrăgite de femei și bărbați din toate categoriile de vârstă pentru activitățile lor remarcabile în diferite domenii. În viitor, ne dorim ca aceștia să comunice activ alături de consumatorii noștri prin diferite activități de marketing, cum ar fi pictoriale, reclame și evenimente.”

Având sloganul „BOI is your beauty”, „The BOIBOY” se concentrează pe frumusețea și îngrijirea pielii fără a ține cont de gen, dorind să transmită faptul că oricine poate să-și protejeze propria frumusețe. Pe linia lor principală se află cinci produse speciale de îngrijire a pielii, concentrată pe nevoia de bază de îngrijire a pielii și protecție solară. Până în data de 30 septembrie, brandul va organiza evenimente și ceremonii online pentru a marca lansarea oficială.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s