Trupa The Rose anunță revenirea mult așteptată + semnează cu o nouă agenție

Image

Membrii The Rose se adună pentru revenirea mult așteptată!

Pe 8 august, Billboard a anunțat că trupa The Rose a devenit partener cu agenția Transparent Arts, care a fost fondată de grupul asiatic-american Far East Movement. De acum înainte, aceștia vor fi reprezentați de Transparent Arts și Wasserman Music. La sfârșitul acestui an, membrii trupei vor reveni cu primul lor album complet, numit „HEAL”, după 2 ani în care au completat serviciul militar obligatoriu.

În octombrie, trupa va ține și primul turneu mondial „Heal Together”, care va începe în Chicago, Illinois. Membrii grupului vor călători în 15 orașe diferite din America de Nord înainte să se îndrepte spre Chile, Peru, Argentina și Brazilia la sfârșitul lui noiembrie-începutul lui decembrie.

În 2023, aceștia își vor continua turneul în Europa în februarie, iar datele pentru concertele din Asia vor fi anunțate ulterior.

Puteți vedea lista completă mai jos, și de asemenea, cele mai recente poze ale membrilor care celebrează anunțarea turneului:

În februarie 2020, trupa rock a cerut terminarea contractului cu agenția J & STAR Company și a publicat o declarație detaliată în care explica motivele. Mai târziu în același an, cererea de terminare a contractului a fost respinsă de instanța de judecată, astfel că membrii The Rose s-au înrolat în armată pentru cei doi ani obligatorii de serviciu militar.

Vara trecută, liderul Woosung a dezvăluit că procesul cu J & STAR a fost rezolvat, iar ultima realizare a trupei este melodia „Beauty and the Beast”, lansată în decembrie 2021.

Sunteți entuziasmați de revenire?

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s