„Extraordinary Attorney Woo” se pregătește de al doilea sezon: “Scopul este să îl difuzăm în 2024”

“Extraordinary Attorney Woo” In Discussions For Season 2

K-Drama hit „Extraordinary Attorney Woo” va filma un nou sezon, cu aceeași distribuție ca și sezonul 1!

Pe 17 august, CEO-ul ASTORY Lee Sang Baek și-a împărtășit speranțele și planurile de a produce sezonul 2 al dramei de succes. El a remarcat: „Datorită sprijinului multor oameni, vom produce sezonul 2 din „Extraordinary Attorney Woo”. Scopul este difuzarea sezonului 2 în 2024.” El a continuat: „Nu este ușor să coordonăm programul distribuției și al echipei de producție, așa că va trebui să trecem printr-o mulțime de discuții.”

CEO-ul a menționat, de asemenea, că nu va exista nicio înlocuire a distribuției, regizorului, scenaristului sau echipei de producție pentru sezonul 2. El a spus: „Atâta timp cât nu există schimbări neașteptate, obiectivul este de a menține mai mult de 90% din membrii de acum. Din acest motiv, va dura o perioadă considerabilă de timp pentru a coordona, dar planul de a produce sezonul 2 nu s-a schimbat.”

CEO-ul a explicat că vor continua să crească interesul spectatorilor pentru dramă prin producția de conținut diferit folosind proprietatea intelectuală (IP) a dramei, cum ar fi un webtoon care este deja serializat, un muzical și mărfuri, până la difuzarea sezonului 2.

Între timp, o sursă de la canalul ENA a făcut o scurtă declarație în aceeași zi, împărtășind: „Producția pentru sezonul 2 este în prezent în discuții”. Unii dintre membrii distribuției principale ai sezonului 1 au spus, de asemenea, că nu au auzit nimic în special în acest sens.

De asemenea, este de reamintit și faptul că protagonistul principal masculin, Kang Tae Oh, va începe în curând armata.

Ultimul episod din „Extraordinary Attorney Woo” va fi difuzat pe 18 august.. Cu doar un episod rămas, telespectatorii sunt curioși să vadă dacă drama se va încheia cu o notă înaltă.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s