Jaechan din DKZ: De la idol la actor BL

DKZ's Jaechan Talks About How His Personality Changed After 'Semantic  Error' - ZAPZEE - Premier Korean Entertainment Magazine

Idolul a fost invitat să ia parte la un nou interviu, unde a dezvăluit multe informații!

În data de 10 august, Jaechan din DKZ a fost invitat să participe la un interviu interactiv, în cadrul căreia a discutat despre recenta dramă BL în care a jucat, „Semantic Error”, starea sa de sănătate, viața de idol și multe alte lucruri. De asemenea, acesta a și jucat o serie de jocuri amuzante și distractive.

Legat de modul în care drama „Semantic Error” i-a schimbat perspectiva asupra vieții, acesta a spus: „BL provine de la termenul „Boys Love” și este un gen care conține ficțiunea romantică dintre un bărbat și un alt bărbat. Mulți oameni au fost intrigați și au spus că nu este ușor pentru un idol k-pop să participe într-un astfel de serial BL. Dar eu m-am gândit că oamenii vor vedea asta doar pentru conținutul în sine, nici mai mult, nici mai puțin. Deci nu am fost foarte îngrijorat. După „Semantic Error”, m-am putut relaxa puțin. Înainte de dramă eram mereu mărginit, încercând cu disperare să fac treabă bună în fioroasa și competitiva lume k-pop.”

Mai apoi, artistul a adăugat: „După ce am primit atât de multă dragoste după „Semantic Error”, am devenit mai puțin anxios. Primești un proiect dacă ești menit să-l ai și oamenii iubiți vor fi iubiți. Deci acum încerc să fiu mai relaxat și să nu fiu dur cu mine însumi. Dacă dai tot ce ai mai bun în fiecare moment, îți vei îndeplini așteptările. Acesta e lucrul pe care l-am învățat de această dată.”

Hit BL K-drama 'Semantic Error' was made based on "values", says streaming  platform

Cât despre viața de idol k-pop, Jaechan a spus: „Trupa DKZ avea original numele DONGKIZ și a debutat în aprilie 2019. Acesta a suferit câteva modificări și a redebutat cu șase membri în 2022. Iubeam muzica, dar mă gândeam ce aș fi putut face cu această carieră. Am vrut să încerc să fiu idol k-pop. Am vrut să merg la un liceu de artă, dar nu am reușit. Așa că am fost la un liceu obișnuit. Dar cu cât trecea timpul, am simțit că pot să dau tot ce am mai bun. Așa că am decis să renunț la școală și să mă concentrez pentru a deveni stagiar.”

Mai apoi, idolul a completat: „Credeam că evoluând și cântând pe scenă în timp ce auzeam strigătele fanilor m-ar fi făcut fericit. Dar a fost diferit față de cum mi-am imaginat la început. Credeam că odată ce debutez, oamenii mă vor recunoaște și aș putea fi pe scenă mai tot timpul. Dar nu toată lumea ne-a ascultat albumul sau nici măcar nu au auzit de el. Dând de aceste realități a fost partea cea mai grea. De fapt, acest lucru nu se resimte după o evoluție, dar după ce ajung acasă, se întâmplă.”

El a mai spus apoi după ce s-a gândit: „E satisfăcător în sine faptul că dansul și cântatul meu pot face oamenii fericiți. Simt că fanii chiar mă motivează în viață. Aș vrea să fiu un cântăreț care va fi amintit. Știi, există acele tipuri de melodii. Melodii pe care le asculți vara sau melodii pe care le asculți când timp conduci. Exact astfel, vreau ca oamenii să îmi caute melodiile când sunt fericiți sau când se simt bine.”

쇼챔직캠 4K] 동키즈 재찬 - LUPIN (DONGKIZ JAECHAN - LUPIN) l #쇼챔피언 l EP.348 - YouTube

Un alt lucru interesant despre Jaechan este faptul că obișnuite să dea nume unor lucruri alături de fani. Când a fost întrebat despre asta, el a spus zâmbind: „Faptul că numesc obiectele pe numele lor nu mă face să simt că sunt chiar ale mele și nu e nici distractiv. Așa că îmi place să le dau nume drăguțe bazate pe ce sunt sau cum arată. „Sniffy” e un parfum. Deci așa, nume drăguțe și ușoare.”

ENG] Seoham gave Jaechan his fav perfume - YouTube

Când a fost întrebat ce îi place cel mai mult la fața sa, Jaechan a răspuns imediat: „Cred că ochii mei. Ochii mei sunt lungi pe orizontal și nu am pleoape duble. De obicei, ochii mei nu sunt deschiși larg. Când fanii mă întreabă ceva, îmi deschid larg ochii și cred că le place asta.”

Mai apoi, idolul a discutat despre importanța stării de sănătate mentale spunând: „Cred că starea mentală este cel mai important lucru când lucrezi. Un mod de a o organiza e gândul că sunt doar eu. Încerc să trăiesc cu o asemenea mentalitate. Viața e o serie de alegeri. Pentru aceeași situație, poți alege opțiunea A pentru azi și opțiunea B pentru mâine. Nu există răspund corect sau greșit, ci doar alegi ce vrei în momentul respectiv. Nu trebuie să fi influențat de ceilalți. Așa trăiești autentic cu tine. ”

DKZ's JaeChan Takes Us Through A Day In His Life In Latest Vlog - Kpopmap

Vorbind despre fani, Jaechan a explicat: „Când fanii veneau la mine pentru a-mi spune că se simțeau depresivi sau fără energie în trecut, îmi mai spuneau că după ce m-au întâlnit, se simțeau mai pozitivi. M-am simțit împlinit când mi-au spus că și-au făcut curaj să întâlnească oameni noi. Auzind aceste lucruri de la fani mă fac să vreau să trăiesc bine și să merg mai departe, astfel încât să dau mai departe energie și curaj prin intermediul muncii mele. ”

dkz Archives - ZAPZEE - Premier Korean Entertainment Magazine

Mai jos aveți interviul complet!

Un gând despre „Jaechan din DKZ: De la idol la actor BL

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s