Han Seo See ar fi vrut să se sinucidă din cauza lui Yang Hyun Suk + era dispusă să primească bani pentru cazul lui B.I?

Articolul: Declarația finală a lui Han Seo Hee, „M-am sacrificat pentru a-i expune secretele, Yang Hyun Suk trebuie pedepsit”.

Sursa: Herald Economy

La procesul lui Yang Hyun Suk, Han Seo Hee cere pedepse dure pentru „amenințările de răzbunare” ale lui Yang Hyun Suk. 

În dimineața zilei de 8 august, Curtea Districtului Central din Seul a ținut cea de-a opta audiere pentru Yang Hyun Suk, acuzat de amenințări cu represalii, la care a venit Han Seo Hee, ca martor. Ea  își ispășește în prezent pedeapsa de 1,5 ani de închisoare pentru că a fumat de marijuana cu TOP din Big Bang și pentru încălcarea perioadei de probațiune prin consum de droguri.

Han Seo Hee a declarat: „Nu am prea multă încredere, deoarece ispășesc pedeapsa pentru o altă infracțiune, dar sunt victima clară. Sper că va fi pedepsit corespunzător, deoarece m-am sacrificat pentru a-i dezvălui secretele care am vrut să nu iasă niciodată la iveală”.

Procurorii au dezvăluit apoi că Han Seo Hee a încercat să se sinucidă la începutul lui 2020 și au întrebat motivul și de ce nu a dezvăluit amenințările lui Yang Hyun Suk atunci când și-a depus raportul ca informator/martor.

Han Seo-hee a declarat: „M-am supus interogării mele încrucișate cu Yang Hyun Suk în ianuarie în același an. Lucrurile s-au amplificat și a durat mai mult, și m-am gândit: „De ce am raportat acest incident?” Am vrut să renunț. Am făcut această alegere crezând că s-ar termina dacă aș dispărea.”

Procurorii au replicat: „Sunt curios de ce nu ați menționat amenințările lui Yang Hyun Suk atunci când ați depus raportul de martor, dar ați susținut un interviu în calitate de martor la „Spotlight” de la JTBC și ați spus „Yang Hyun Suk a spus că mă va ucide din industria divertismentului.” Aveați 21 de ani la acea vreme și spuneați că a fost o perioadă cu adevărat înfricoșătoare și că sunteți foarte speriată.”

Han Seo Hee a răspuns: „Am ieșit și am făcut singură interviul. Eram foarte speriată, așa că am folosit un substitut, dar a fost vocea mea în interviu”.

Avocatul lui Yang Hyun Suk a dezvăluit apoi că Han Seo Hee a declarat că va acoperi cazul de droguri al lui B.I dacă fostul CEO al YG Entertainment i-ar da bani.

Avocatul a declarat: „Martorul i-a spus odată mătușii sale, „Dacă Yang Hyun Suk mi-ar da 500 de milioane de woni pentru a-l acoperi, aș face-o” și a susținut că este „pentru a depăși situația.” Ea a spus că va depune un dosar de înregistrare care va arăta acea nuanță din vocea ei. Dar de ce nu ați trimis-o?”

Han Seo Hee a replicat: „I-am cerut mamei să găsească telefonul mobil, dar ea a adus un alt telefon mobil. Aveam 5 telefoane mobile la acea vreme, dar doar 3 dintre acestea erau ale mele, celelalte 2 aparțineau unui prieten care locuia cu mine. Dar acea conversație nu a fost înregistrată pe telefonul pe care l-a adus, așa că am rugat-o să caute din nou. Nu am reușit să o trimit pentru că mama mea este ocupată.”

Avocatul a replicat: „Este greu de crezut că un fișier cu o înregistrare audio este chiar atât de greu de găsit”.

Han Seo Hee a replicat: „Ei bine, nu sunt acum în închisoare? S-a dezvăluit deja că am spus asta, dar nu avem niciun motiv să primesc banii. Voi preda înregistrarea. Uf, atât de enervant. Este real. .”

Instanța a declarat: „Este necesar să se asigure aceste probe obiective pentru a afla credibilitatea mărturiei martorului, deoarece declarațiile ei nu sunt în concordanță cu afirmațiile pe care le suține. Când probele vor fi depuse, ne vom da hotărârea în baza acesteia”.

[+1,429, -12] Două gunoaie umane care sunt o mizerie ce provoacă o asemenea agitație ugh
[+849, -10] De ce durează atât de mult investigația asupra lui YG?
[+512, -31] Ok, să presupunem că spui adevărul. Încă ești cea care a fost prinsă abuzând de droguri, nu poți șterge asta. Drogurile sunt dăunătoare nu doar pentru tine, ci pentru familia, vecinii și țara ta.
[+492, -118] Ei bine, nu mai are credibilitate pentru un traficant de droguri care nu a reușit să stoarcă câțiva bănuți..
[+227, -16] Urăsc să văd aceste două zdrențe cum se terfelesc.
[+82, -3] Han Seo-hee este problematică, dar care este motivul pentru care ancheta de la YG este blocată? Yang Hyun Suk a spus chiar că ar putea vedea raportul de investigație dacă ar vrea. Ce fel de legături are că până și scandalul Burning Sun abia a fost investigat?
[+60, -1] Dacă ar încerca cu adevărat să îl investigheze pe Yang Hyun Suk în mod corespunzător, se vor revărsa o mulțime de lucruri nebunești. Cât de departe sunt dispuși să meargă acest guvern și președinte pentru a-și crește cotele de susținere?
[+50 -5] Cu acest infractor nenorocit de Yang Hyun Suk la cârmă, cum credeați că vor ieși copiii din Big Bang?
[+47, -3] E atât de nebunesc. Adică nu a fost doar asta, ci scandalul lui Psy și cel de la Burning Sun al lui Seungri…ㅋㅋㅋ toate au ieșit la iveală. YG nu este altceva decât o farmacie de droguri stropită cu apă murdară.
[+43, -3] Nu înțeleg cum propria ei mamă e  atât de ocupată încât nu îi putea trimite telefonul mobil care are dovezi atât de critice…
[+33, -1] Propria ei mamă este prea ocupată să-i aducă fiicei, care este în închisoare, dovezi care i-ar putea clarifica cazul… ah naiba ㅋㅋ
[+20, -0] Ea însăși este un traficant de droguri, dar a ales să expună crimele de droguri ale altora ㅋㅋ, la ce se aștepta exact… are și o atitudine destul de lipsită de respect.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s