Popularitatea lui Hyungwon din MONSTA X explodează după participarea sa la emisiunea lui Lee Young Ji „My Alcohol Diary”

Hyungwon de la MONSTA X a devenit viral pe toate rețelele de socializare de pe internet pentru  frumusețea lui!

Hyungwon a câștigat recent o popularitate uriașă după ce a apărut pe show-ul de pe YouTube al lui Young Ji „My Alcohol Diary”, care a fost lansat pe 12 august. Deși apariția lui nu a fost pentru a-l promova pe el sau pe echipa sa MONSTA X, episodul primește multă dragoste din partea publicului.

Episodul lui Hyungwon a devenit numărul 1 ca popularitate pentru YouTube Coreea și a depășit 4,6 milioane de vizionări în trei zile de la lansare.

Nu numai asta, dar idolul a reușit să devină viral pe aproape fiecare platformă de socializare! Un tweet constând  dintr-un scurt clip de 50 de secunde al lui Hyungwon din emisiune cu legenda: „Ce fac femeile când văd un bărbat extrem de arătos: Ia-le numărul de telefon (X), Arată-le că sunt interesate (X), Îngrozite (O) ”, a reușit să obțină instantaneu 80 000 de retweet-uri și peste 1,7 milioane de vizualizări pe Twitter. Pe Tiktok, videoclipul său a ajuns la peste 2 milioane de vizualizări, iar Hyungwon a câștigat 100 000 de urmăritori noi pe Instagram după episod.

Tweet-ul este în special o referire la reacția lui Lee Young Ji de a-l vedea pe Hyungwon în persoană. Young Ji a  făcut un pas înapoi de mai multe ori pe parcursul întregului show, deoarece a trebuit să se adune pentru a face față la frumusețea copleșitoare a lui Hyungwon. Ea a spus în mod repetat: „Îmi pare rău să spun asta, dar ești PREA arătos. Aproape că pare o fi crimă”. Mai târziu, ea a adăugat un comentariu sub videoclip, explicând experiența ei de a-l vedea pe Hyungwon de aproape: „În loc să mă gândesc că „e frumos”, este mai degrabă „covârșitor”? Te face să faci automat un pas înapoi.”

Cu toți cei de pe Internet complimentând apariția lui Hyungwon, episodul a ajuns să devină viral pe forumurile coreene,  internauții comentând: „Cred că mă pot identifica… Mă simt cumva timid să-l privesc pe Hyungwon, chiar și prin ecran, pentru că este prea frumos. Pur și simplu nu pot să mă uit direct la ecran”, „Cred că este prima dată când Youngji a reacționat la acest nivel, nu-mi pot imagina cât de frumos este în viața reală” sau „Uau… Arată atât de înfricoșător. frumos. El pur și simplu… strălucește”, și multe altele.

Puteți viziona mai jos episodul complet din „My Alcohol Diary” cu Hyungwon! El a rămas pe locul 1 în trenduri în videoclipurile de pe YouTube din Coreea de SUd până ieri, așa că merită vizionat:

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s