Park Min Young joacă rolul soției false perfecte în noua dramă romanică „Love In Contract”

Park Min Young Makes The Perfect Fake Wife In New Rom-Com Drama “Love In Contract”

Următoarea dramă de la tvN „Love in Contract” a distribuit noi fotografii prin care prezintă noul personaj al lui Park Min Young!

„Love in Contract” este o nouă comedie romantică despre o firmă care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să le aducă la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni școlare și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul soției profesioniste angajate Choi Sang Eun, care se trezește prinsă între Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și clientul Kang Hae Jin (Kim Jae Young), care semnează un contract cu ea pentru marți, joi și joi.

În imaginile nou lansate din viitoarea dramă, Choi Sang Eun dă dovadă de un echilibru de nezdruncinat ca „maestru al căsătoriilor contractuale”. Indiferent dacă trebuie să lase o impresie bună cunoștințelor unui client sau să gestioneze o situație neașteptată cu calm și rapid, Choi Sang Eun este mai mult decât pregătită pentru orice surpriză ce poate veni atunci când preia un caz.

Pentru a juca rolul lui Choi Sang Eun, care se mândrește cu o mare varietate de calificări profesionale și abilități pentru a deveni soția perfectă, Park Min Young a luat lecții private pentru a învăța diverse limbi străine, instrumente muzicale și sporturi.

Lăudându-i actoria și dăruirea, producătorii dramei „Love in Contract” au remarcat: „Suntem uimiți de pasiunea lui Park Min Young pentru actorie la fiecare filmare. Pentru a-și reuși personal toate scenele [fără a folosi o dublură], Park Min Young a repetat cu diverse instrumente muzicale și sporturi în timpul liber, când nu are filmări, și lucrează cu pasiune la crearea personajului său 24 de ore pe zi. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare evoluția ei.”

„Love In Contract” va avea premiera pe 21 septembrie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s