MAMA 2022 va avea loc în Japonia

2022 MAMA Confirmed To Be Held In Japan

Premiile MAMA 2022 vor fi organizate în Osaka, Japonia!

Pe 24 august, CJ ENM a împărtășit: „În conformitate cu schimbările de pe piața mondială a muzicii, unde influența K-pop se extinde din Asia în lume, vom schimba „Mnet Asian Music Awards” în „MAMA Awards”. Stabilind o identitate diferentiata ca ceremonie de premiere, vom prezenta scene si spectacole cu evoluțiile iconice ale Premiilor MAMA. Ne vom extinde și evolua în continuare de la MAMA, despre care se știe că a făcut să cunoască lumea despre K-pop și intenționăm să devenim cel mai important spectacol de premii K-pop din lume pentru a promova oficial adevărata valoare a K-pop în lume.”

Ei au oferit detalii despre eveniment, spunând: „MAMA 2022 va avea loc la Kyocera Dome Osaka din Japonia timp de două zile, între 29 și 30 noiembrie. Kyocera Dome Osaka, un stadion de sport în interior care poate găzdui aproximativ 40 000 de persoane, este un loc familiar pentru fanii K-pop din țară și din străinătate, deoarece o serie de vedete K-pop au susținut deja concerte aici de mai multe ori. MAMA 2022, care va fi primul care va avea o ceremonie timp de două zile consecutive la Kyocera Dome, va fi transmis în direct în întreaga lume prin canalele digitale importante, inclusiv YouTube.”

Kim Hyun Soo, șeful Diviziei de conținut muzical CJ ​​ENM, a comentat: „Până acum, MAMA a continuat să exploreze noi posibilități dincolo de granițele Asiei și, în acest proces, suntem încrezători că a servit ca avanpost pentru numeroși artişti K-pop, ajutându-i să avanseze pe scena globală. Anul acesta, prin spectacolele tradiționale ale unei ceremonii de premiere care reprezintă K-pop și spectacole care pot fi văzute doar la MAMA 2022, vom demonstra că MAMA Awards este cea mai mare ceremonie de premiere K-pop din lume, care oferă valori și experiențe unice de K-pop din întreaga lume.”

MAMA 2021 a avut loc la CJ ENM’s Contents World din orașul Paju.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s