Vocalistul principal al unei trupe populare de băieți face ravagii la „The King Of Mask Singer”

Watch: Main Vocalist Of Popular Boy Group Wows With His Talent On “The King Of Mask Singer”

Tu ai ghicit care este identitatea idolului?

În cadrul celui mai recent episod al emisiunii „The King Of Mask Singer”, identitatea personajului fictiv numit Cypress-Steamed Meat and Vegetables a fost dezvăluită, lucru care a șocat fanii, când au aflat că este vorba despre un vocalist cunoscut al unei trupe de băieți.

În cadrul episodului din data de 21 august, o serie de participanți au luat parte la provocările emisiunii. În prima rundă a emisiunii, Cypress-Steamed Meat and Vegetables s-a confruntat cu Steamed Eggs, în timp ce au interpretat o versiune duet plină de suflet a piesei „Confession of a Friend” de la 2AM.

Deși ambii concurenți au interpretat piesa într-un mod spectaculos, Steamed Eggs a câștigat runda acumulând un număr de 68 de puncte, în ciuda protestelor vocale a participanților care au fost dezamăgiți că personajul Cypress-Steamed Meat and Vegetables va fi eliminat.

După prestație, acesta a spus că dintre toți participanții, cei mai aproape de a îi ghici identitatea au fost Bae Jin Young și Hyunsuk din CIX. După ce a auzit cuvintele sale, Hyunsuk a exclamat: „Cred că știu! Este vorba despre vocalistul trupei ATEEZ, Jongho!”

Cypress-Steamed Meat and Vegetables a interpretat mai apoi ultima sa melodie, anume „Swing Baby” de la Park Jin Young, urmând să-și dezvăluie la final identitatea, prin scoaterea măștii. Se pare că Hyunsuk a avut dreptate, deoarece sub mască se afla chiar Jongho din ATEEZ!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s