Lisa din BLACKPINK împărtășește o poveste drăguță depre cum a început să adore să mănânce kimchi

Lisa împărtășește o poveste foarte drăguță despre cum a început să adore kimchi!

În timpul unei difuzări live, membrele trupei BLACKPINK Lisa și Rosé discutau în timp ce mâncau carne la grătar ca gustare de noapte. În timp ce Rosé prepara carnea, Lisa a spus: „Vreau orez, Rosie. Am nevoie de Hetbahn (orez instant CJ)! Avem Hetbhan?” De asemenea, Lisa a comentat „Nu poți să mănânci carne fără orez și kimchi!

După ce au terminat de mâncat ce a mai rămas din kimchi, fetele au vorbit despre diferența dintre mâncarea kimchi cumpărată și cea făcută în casă. Lisa a răspuns: „Mâncarea kimchi făcută de bunica este cea mai bună!” Auzind acestea, Rosé a întrebat: „A cui bunică? Lisa, bunica ta îți pregătea kimchi la tine acasă când erai mică??? Lisa, ești cumva… coreeancă???

Râzând, Lisa a clarificat: „Există o poveste în spate. În trecut nu îmi plăcea kimchi. Mă gândeam: ‘De ce mănâncă oamenii asta? Oamenii cred că acest preparat e delicios?.’ Asta a fost când eram stagiară. Pe atunci, în dormitoare, nu aveam mâncare pentru că țineam dietă. Nu erau tăiței instant, nici Hetbahn. Dar atunci, tu (Rosé) nu erai acolo. Totuși eram cu altă prietenă, numită Miyeon. Era noaptea târziu când am terminat antrenamentul și ne era amândurora foame. Așa că am deschis ușa frigiderului, dar era complet gol, cu excepția unui recipient cu kimchi.” Apoi a continuat: „Mi-era așa de foame, că am decis să mănânc kimchi, chiar dacă credeam că nu îmi place. Dar a fost delicios. A fost atât, atât de delicios. De atunci am început să ador kimchi. Mai târziu, am aflat că acesta a fost preparat de bunica lui Miyeon.

Internauții au reacționat cu comentarii precum: „Lisa e așa drăguță kekeke”, „Lisa e foarte bună la coreeană kekeke”, „Bunica Lisei din Tailanda făcea kimchi lol”, „Coreeana Lisei este de fapt la nivel nativ”, „Acum știu că bunica lui Miyeon face kimchi bun”, „Nu mă așteptam ca Miyeon să apară aici kekeke” și altele.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s