Leo anunță părăsirea echipei pre-debut Trainee A

HYBE trainee Leo reveals he is departing from Trainee A | allkpop

Leo vorbește despre anii săi ca stagiar și mărturisește decizia de a părăsi echipa pre-debut!

Leo, un stagiar popular al companiei HYBE, a confirmat că va părăsi echipa pre-debut a grupului de băieți Trainee A. Anterior, acesta a fost implicat într-o controversă în legătură cu versurile sale misogine.

Trainee A Leo

Pe data de 25 august, un nou vlog a fost încărcat pe canalul oficial de Youtube al echipei Trainee A. Totuși în loc de un video cu conținut nou ce ar fi putut să-i bucure pe fani, aceștia au fost întâmpinați de o veste dezamăgitoare, și anume plecarea membrului Leo din echipa pre-debut.

În videoclip, Leo și-a cerut scuze fanilor pentru faptul că rar le comunică starea sa și s-a deschis în legătură cu statutul său de stagiar pe durata a mai mult de trei ani. Acesta a spus: „Am fost stagiar pentru trei ani și jumătate. Am început când aveam vârsta de 17 ani, așadar acești trei ani și jumătate au părut foarte lungi. Totuși, am creat multe amintiri frumoase și am învățat multe lucruri noi.

Trainee A Leo

Pe lângă sublinierea faptului că a avut parte de multe lucruri bune în călătoria sa, Leo a menționat și faptul că nu se simte bine din punct de vedere mental, exprimându-și grijile care continuă să crească pe zi ce trece: „Pe de altă parte, de-a lungul acelor trei ani și jumătate, grijile pe care le țineam în mine deveneau și mai multe. Am încercat să le ascund asta celorlalți, dar aceste gânduri doar continuau să revină și să se înmulțească până când nu am mai putut să le controlez.” Așadar, Leo și-a exprimat dorința de a lua o pauză, părăsind echipa Trainee A.

Ca un adaos, HYBE a mărturisit și partea sa din poveste într-un vlog, spunând: „În timpul pregătirii pentru evaluarea de debut, Leo și-a exprimat dorința de a părăsi grupul. Credem că a simțit multă presiune, întrebându-se dacă ar putea să dea tot ce are mai bun ca artist în fața unui public. Nu este o decizie ușoară pentru companie, dar am hotărât să-i respectăm decizia lui Leo.

Aici puteți urmări videoclipul!

sursa: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s