5 trupe pe care ar trebui să le asculți dacă îți place genul de muzică rock

8 Must-Know Male K-Pop Rock Band Groups - Kpopmap

Iată câteva trupe de rock coreean ce ar putea să îți placă!

În timp ce melodiile K-Pop devin din ce în ce mai populare, alte genuri precum Hip Hop coreean și rock coreean obțin recunoaștere. Multe trupe coreene au debutat de-a lungul anilor, însă există trupe ce nu sunt atât de cunoscute.

MNET a creat emisiune televizată „Great Seoul Invasion” pentru ca publicul să afle mai multe lucruri despre trupele ce activează în industria muzicală din Coreea de Sud! Mai jos puteți vedea trupele rock despre care este vorba!

ONEWE

Prima trupă pe lista noastră este trupa rock ONEWE de la Rainbow Bridge World Entertainment. Aceștia s-au autodenumit ca o trupă de rock alternativ. ONEWE a debutat în 2015 cu numele de MAS, dar apoi și-au schimbat numele în 2019 și au re-debutat cu membrii Yonghoon, Harin, Kanghyun, Dongmyeong și CyA. Grupul are mai mult de 10 melodii lansate, ce merită ascultate pentru a cunoaște trupa mai bine.

ONEWE At MNET's 'Great Seoul Invasion'

MGFF

Macguffin sau MGFF este o trupă formată în noiembrie 2016. Grupul de patru membrii de indie rock a lansat piesa de debut „Curtain Call” pe data de 9 noiembrie 2022. Dacă îți place rock-ul, dar preferi versiuni acustice ale melodiilor, MGFF ți se potrivește. Au lansat versiuni acustice pentru piesele lor și sunt foarte calmante.

MGFF Tour Schedule

Xdinary Heroes

Cea mai nouă trupă de băieți de la JYP Entertainment, Xdinary Heroes creează noi titluri în timp ce domină partea de rock din K-Pop. Grupul a debutat anul trecut în decembrie cu melodia „Happy Death Day” de la compania Studio J, ce este deținută de JYP Entertainment.

Numele lor vine de la Extra Ordinary Heroes, care transmite mesajul că oricine poate fi un erou adevărat. Dacă îți plac trupele de rock gălăgioase, atunci această trupă este cu siguranță pentru tine!

Xdinary Heroes Poses As They Film A Variety Show For Fans

South Club

De asemenea cunoscută cu numele Nam Tae Hyun’s South Club, trupa este formată din patru membrii, inclusiv fostul membru al trupei WINNER, Nam Tae Hyun. Grupul a debutat pe data de 27 iunie 2017 la compania South Buyers Club cu primul său album, „90”.

Pe data de 5 noiembrie 2019, cântărețul trupei Nam Tae Hyun împreună cu ceilalți membrii Lee Dongkeun, Kang Minjun și Jung Hoemin s-au mutat la P&B Entertainment, care ține de Soul Shop Entertainment.

South Club at Mdromeda KPOP

Lacuna

Trupa este de la compania filmului  faimos „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, numele de lacuna (un spațiu gol in interiorul unui corp) se potrivește grupului perfect, întrucât melodiile lor rock sunt calmante și potrivite zilelor ploioase și timpului singur. Această trupă a creat de curând titluri în Coreea pentru stilul melodiilor ca de basm. Au participat la emisiunea „Great Seoul Invasion” de la MNET, dar recent au fost eliminați.

Lacuna Korean Boy Band

Sursa: kpopstarz

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s