Park Min Young este o mireasă cu doi miri în K-Drama “Love In Contract”

Comedia romantică “Love In Contract” lansează noi postere ultra vizuale ale eroilor principali!

“Love In Contract” este o nouă comedie romantică despre o firmă care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să le aducă la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni cu foștii colegi de școală și cine la care merg cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul unei soții false profesioniste, Choi Sang Eun, care ajunge să fie prinsă între clientul de lungă durată Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și noul venit Kang Hae Jin (Kim Jae Young), care vrea să semneze un contract cu ea pentru marți, joi și joi.

Având în vedere că Choi Sang Eun are complet rezervate șase din șapte zile ale săptămânii, rămâne de văzut cu ce client va alege să-și petreacă duminica – o zi liberă.

Primul poster le prezintă spectatorilor pe soțul cu contract pe termen lung al lui Choi Sang Eun, misteriosul Jung Ji Ho. În ciuda faptului că s-a prefăcut că este soția lui de trei ori pe săptămână în ultimii cinci ani, Choi Sang Eun nu știe nimic despre identitatea lui Jung Ji Ho sau jobul lui.

La fel ca identitatea sa, expresia lui Jung Ji Ho se dovedește imposibil de citit în posterul lor: chiar dacă Choi Sang Eun îl îmbrățișează cu afecțiune din spate, enigmaticul client are o față care nu spune nimic  în timp ce pozează împreună pentru o ședință de nuntă.

Legenda lui Jung Ji Ho spune: „Luni, miercuri și vineri, serile sunt petrecute cu mine”, în timp ce sloganul lui Choi Sang Eun spune vesel: „Nu mă căsătoresc decât fără dragoste!”

Între timp, Choi Sang Eun afișează un alt tip de chimie cu noul ei soț contractual Kang Hae Jin, o vedetă de top care este și fiul cel mai mic al unei familii chaebol.

Spre deosebire de dinamica rigidă și ușor formală împărtășită de ea și Jung Ji Ho, jucăușul Kang Hae Jin își trage cu îndrăzneală falsa soție aproape în timp ce pozează pentru fotografiile de nuntă. Atitudinea lui asertivă reușește să o surprindă chiar și pe experimentata și profesionista Choi Sang Eun, iar pare ușor tulburată în timp ce își ține buchetul de flori.

Legenda lui Kang Hae Jin spune: „Să introducem un contract pentru zilele de marți, joi și sâmbătă pe care le-ai păstrat libere”.

În cele din urmă, un al treilea poster îi pune pe cei doi rivali romantici unul împotriva celuilalt, cu legenda: „Să lăsăm baltă căsătoria, când ajungem să iubim?”

“Love In Contract” are premiera în 21 septembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s