Persoana care a distribuit pozele de cuplu ale lui V și Jennie spune că acestea sunt „100% autentice”

Persoana care a distribuit pozele de cuplu ale lui V din BTS și Jennie din BLACKPINK spune că nu îi este frică că va fi dată în judecată pentru asta, deoarece pozele sunt reale.

Pe 30 august, persoana care a încărcat pozele pe internet, A, a creat o cameră de chat Telegram și și-a împărtășit pe scurt răspunsul la întrebările cele mai frecvente.

În primul rând, aceasta a spus că contul său de Twitter a fost suspendat din cauza numeroaselor raportări făcute de fani. Ea a susținut: „I-am trimis mesaje lui Jennie, dar ea nu mi-a răspuns niciodată. Când am văzut pentru prima dată aceste fotografii, i-am contactat”.

Apoi un fan a întrebat dacă nu îi este frică să facă față acțiunilor în justiție din partea agențiilor lui V și Jennie – HYBE și YG Entertainment. La aceasta, A a răspuns: „Dacă credeți că am făcut o eroare semnificativă și sunt în culpă, spuneți-le lui YG și HYBE să mă dea în judecată. De fapt, ia mai puțin de o săptămână pentru ca ei să mă dea în judecată dacă doresc”.

Când a fost întrebat despre autenticitatea fotografiilor lansate, A a spus: „Depun mărturie legal prin prezenta că toate fotografiile care au fost postate sunt 100% autentice și reale. Nu am făcut nimic în photoshop și nici nu am editat fotografiile, în afară de a-mi adăuga semnătura mea”.

Cel care a încărcat a clarificat că el/ea nu a decis să lanseze fotografia pentru a-i face rău lui V sau Jennie, spunând: „Nu o urăsc pe Jennie, de ce întrebați asemenea prostii?”, „Vărog să nu-io urâti pe Tae-hyung (V) și Jennie, în special am văzut multă ură pentru Tae-hyung. Dar pare a fi o persoană sinceră, dulce. Nu-l urâți.”

 

Sursa

Publicitate

4 gânduri despre „Persoana care a distribuit pozele de cuplu ale lui V și Jennie spune că acestea sunt „100% autentice”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s