Park Min Young arată cum îi trece săptămâna cu cei doi soți falși, Go Kyung Pyo și Kim Jae Young, în „Love In Contract”

Watch: Park Min Young Shares Her Week With Two Fake Husbands Go Kyung Pyo And Kim Jae Young In “Love In Contract” Teaser

K-Drama „Love In Contract” lansează al treilea teaser video!

„Love in Contract” este o comedie romantică despre o firmă care oferă soții false persoanelor singure care au nevoie de parteneri pe care să îi ducă cu ele la întâlniri sociale, cum ar fi reuniuni cu colegii de școală și cine pentru cuplurile căsătorite.

Park Min Young va juca rolul unei soții profesioniste angajate, Choi Sang Eun, care se trezește prinsă între Jung Ji Ho (Go Kyung Pyo) – cu care are un contract exclusiv pe termen lung pentru luni, miercuri și vineri – și un nou client. Kang Hae Jin (Kim Jae Young) care semnează un contract cu ea pentru marți, joi și sâmbătă.

Videoclipul recent lansat oferă o privire asupra relației „de afaceri” dintre Choi Sang Eun și Jung Ji Ho. Cei doi se salută politicos, sugerând că există o graniță clară între ei. Cu toate acestea, ei ne fac inimile să tresalte cu chimia lor caldă în timp ce el îi pregătește cina, iar ea îl ia cu afecțiune de braț în timpul unei întâlniri oficiale.

Apoi lucrurile se schibmă complet când Kang Hae Jin intră în imagine. Vedeta populară spune cu încredere: „Salvează zilele de marți, joi și sâmbătă pentru mine”. Choi Sang Eun este surprinsă când Kang Hae Jin se așează brusc în fața ei și îi spune cu un zâmbet strălucitor: „Poartă-te natural ca și cum am fi iubiți”.

Clipul se termină cu angajații de la localul nunții care o recunosc pe Choi Sang Eun, spunând: „Te-ai căsătorit aici în weekend, nu-i așa?” Choi Sang Eun trece de panică pentru un moment pentru a răspunde: „Am divorțat duminică și mă recăsătoresc astăzi”, lăsând femeile prea uluite pentru a mai îngăima ceva.

“Love in Contract” are premiera pe 21 septembrie. Mai aveți răbdare?

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s